Γάμησα αλλά και γαμήθηκα από τραβεστί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Κάθε τραβεστί μπορεί να σου δώσει μια καινούργια εμπειρία.. και ποιος ξέρει; Ίσως να μάθει κι αυτή κάτι από σένα…

Η ιστορία:

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία μου φορά που επισκέφθηκα την Αθήνα και πήγα σε τραβεστί. Αυτή τη φορά δεν πήγα εγώ εκεί αλλά ήρθε στην πόλη μου. Τυχαία μια μέρα έμαθα ότι έρχεται στην πόλη μου και έτσι αποφάσισα να πάω. Να σας πω μόνο ότι τόσο καιρό δεν είχα άλλου τέτοιου είδους επαφή. Έτσι πήρα την απόφαση και αφού κανόνισα πως θα συναντηθούμε πήγα στον χώρο της. Μου άνοιξε με χαμόγελο και με πέρασε μέσα και καθίσαμε προσφέροντάς μου αναψυκτικό. Αφού μιλήσαμε κάμποσο μου ζήτησε να πάω να κάνω ντους και όταν βγήκα μα οδήγησε στο κρεβάτι. Εκεί αφού μου είπε τι ήθελε να κάνουμε και συμφώνησα να δοκιμάσω και παθητικό, ξάπλωσα και ήρθε από πάνω μου, δίνοντάς μου τον πούτσο της στο στόμα μου.

Είχα ξαναδεί πούτσα από τραβεστί αλλά τέτοια όχι. Την είχε σχεδόν πάνω από 20 εκατοστά έτοιμη να με γαμήσει. Μου είπε να την πάρω απαλά στο στόμα μου και να αρχίσω να την ρουφάω και να την γλείφω. Με μια απότομη κίνηση μου την έχωσε μέχρι το λαρύγγι μου κάνοντάς με να πνιγώ. Αφού συνήλθα γύρισε σε 69 και άρχισε το γλείψιμο ρουφώντας την πούτσα μου και τα αρχίδια μου και μου λέει:

-    «Καλά, τι πούτσα είναι αυτή;»

-    «Γιατί;», ρωτάω.

-    «Έχω δει αλλά τόσο χοντρή όχι».

-    «Δηλαδή;»

-    «Πόσο την έχεις;»

-    «20 εκ. και δωδεκάρα περίμετρο».

-    «Καλά, τότε όσο μπορώ θα την βάλω στο στόμα μου και θα στην γλείψω».

Άρχισε να την γλείφει γύρω - γύρω φτάνοντας στα αρχίδια μου και μετά προχώρησε στην κωλοτρυπίδα μου και αφού την σάλιωσε ή της έβαλε κάποιο λιπαντικό, άρχισε να βάζει δάχτυλο και σε κάποια στιγμή μου λέει:

-    «Τώρα έχεις τρία μέσα στον κώλο σου».

Πραγματικά εκείνη τη στιγμή τα έχασα γιατί μέχρι τότε είχα φάει ένα και με δυσκολία το δεύτερο. Έπαιξε αρκετά με την τρύπα μου πότε με τα δάχτυλα, πότε με την γλώσσα της, ώσπου μου λέει:

-    «Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις τη γλύκα της πούτσας…»

Όπως είμαι ανάσκελα μου σηκώνει τα πόδια στον ώμο της και έρχεται και μου ακουμπάει το πουτσοκέφαλο στην κωλοτρυπίδα μου λέγοντάς μου να πάρω βαθιά ανάσα και ξαφνικά… «Ααααχχχχ!» λέω και μου λέει:

-    «Συνέχισε να αναπνέεις…»

Νιώθω όλο τον πούτσο της στα σωθικά μου κάνοντάς με να πονάω αλλά και μια γλύκα συνάμα. Έχω αρχίσει να συνηθίζω την πούτσα στον κώλο μου και εκείνη να με γαμάει πότε απαλά και πότε δυνατά κάνοντας την πούτσα μου να πάλλεται.

-    «Παίξ΄τον να χύσεις, να καταλάβεις πόσο απολαυστικό είναι να σε γαμάνε και να τον παίζεις…» μου λέει.

Εγώ όμως ήθελα να της γαμήσω τον κώλο της.

-    «Ξέρεις.. οι περισσότεροι θέλουν να γευτούν τον πούτσο μου να τους γαμάει και να χύνουν κι εσύ θέλεις τον κώλο μου;» μου λέει.

-    «Ναι» απαντώ.

Στήνεται στα τέσσερα και πάω πίσω της με τον πούτσο μου σηκωμένο και έτοιμο να την γαμήσει.

-    «Θέλω να με πονέσεις!» μου λέει.

Με μια κίνηση χώνω και τα 20 εκατοστά μου κάνοντάς την να ουρλιάζει από πόνο.

-    «Αααααχχχχ! Πούστη με ξεκώλιασες!» μου λέει. «Νόμιζα ότι εγώ την έχω μεγαλύτερη αλλά εσύ την έχεις πιο χοντρή και με ξεσκίζεις. Αααααααχχχχχχ! Τι πούτσα είναι αυτή που τρώω; Ααααααχχχχχ! Γάμησε με πούστη μου!»

Ακούγοντας αυτά τα λόγια σαν να αγρίεψα λίγο και το γαμήσι μου έγινε πιο δυνατό και πιο γρήγορο κάνοντας την να τραβηχτεί και να βγει ο πούτσος μου από τον κώλο της λέγοντας μου:

-    «Με ξεκώλιασες πούστη άντρα! Τι πούτσα είναι αυτή; Έχω φάει πούτσες και πούτσες αλλά τέτοια είναι η πρώτη φορά που με κάνει και δεν αντέχω…»

Αφού μου βγάζει το προφυλακτικό αρχίζοντας μια πίπα όλο τρέλα, κάνοντας με να βογκάω εγώ από καύλα και ηδονή, λέγοντας της να την πάρει πιο βαθιά μέσα της. Προσπάθησε να την βάλει όσο πιο βαθιά μπορούσε αλλά έφτασε μέχρι την μέση.

-    «Δεν αντέχω άλλο…» μου λέει.

Συνεχίζει να μου γλείφει το πουτσοκέφαλο και να μου βάζει κωλοδάχτυλο κι εγώ να βγάζω κραυγές ηδονής:

-    «Ααααααχχχχχχχχ! Καριόλα με τρελαίνεις! Αααααχχχχχχ! Τι πίπα είναι αυτή;» της λέω. «Σε λίγο θα σε χύσω και θα σε γεμίσω χύσια…»

Δεν αντέχω άλλο και την χύνω και στο πρόσωπο αλλά και στο στήθος της βογκώντας από ηδονή.

-    «Έχυσαααααααααααα! Καύλα μου έχυσαααααααααααα!»

Μου στράγγιξε και την τελευταία σταγόνα από την πούτσα μου. Σηκώθηκα, πλύθηκα και αφού ανταλλάξαμε τηλέφωνα, της είπα ότι στην πρώτη ευκαιρία που θα ξανάρθει θα την επισκεφτώ γιατί η γλύκα της πούτσας τελικά είναι ωραία.

Εσείς τι λέτε;

(Copyright protected OW ref: 48073)