Στη Γερμανία (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Ο Χέρμαν είχε χύσει στο στόμα μου και ξαπλωμένος στον καναπέ έπινε λίγη βότκα για να συνέλθει και να ξανακαυλώσει.

Η Μαρτίνα καθόταν στην πολυθρόνα και χάιδευε το ξυρισμένο μουνί της με τα μάτια μισόκλειστα. Το θέαμα του Χέρμαν καθώς με γαμούσε στον καναπέ την είχε κάνει πύραυλο.

Όπως συνηθίζαμε όταν ήμασταν δυο μας γονάτισα μπροστά της και άρχισα να της γλείφω το μουνί. Συνέχισα έτσι για κανένα δεκάλεπτο μέχρι που άρχισε να χύνει και να φωνάζει λαχανιασμένα.

Ο μόνος που δεν είχε χύσει ήμουν εγώ. Ο πούτσος μου μισοπεσμένος έσταζε μέσα από το καλσόν και η επιθυμία μου να γαμηθώ κι άλλο μεγάλωνε.

Σηκωθήκαμε μαζί με τη Μαρτίνα και πήγαμε κοντά στον Χέρμαν, τον ξαπλώσαμε ανάσκελα στον καναπέ και αρχίσαμε να του κάνουμε μαζί τσιμπούκι. Ο πούτσος του μέσα σ’ ένα στόμα και το άλλο στόμα να του ρουφάει τ’ αρχίδια και τα στόματα να εναλλάσσονται.

Σύντομα ξανασηκώθηκε κι έγινε πάλι τεράστιος. Το στόμα μου κατόρθωνε με δυσκολία να τον χωρέσει όλον, ενώ η κωλοτρυπίδα μου ανοιγόκλεινε με λαχτάρα. Ήθελα κι άλλο. Τότε η Μαρτίνα φόρεσε το στραπόν, με πλησίασε από πίσω κι άρχισε να με γαμάει μ’ αυτό. Αυτή τη φορά δεν πόνεσα σχεδόν καθόλου, αφού ο Χέρμαν με είχε ανοίξει κυριολεκτικά.

Η Μαρτίνα όπως ήταν όρθια πίσω μου, με μια κίνηση μου βγάζει το φόρεμα αφήνοντας το σκισμένο καλσόν και τις γόβες, ενώ άρχισε να κινείται πιο γρήγορα. Ο Χέρμαν άπλωσε τα χέρια του και μου τσιμπούσε τις ρώγες καθώς το στόμα μου ανεβοκατέβαινε στον πούτσο του.

-    «Έλα και κάτσε επάνω μου!», μούγκρισε. Έλα μωρό μου να σου το βάλω!»

Σκαρφαλώνω στον καναπέ, ανοίγω τα πόδια και τον καβαλάω χώνοντας το παλούκι του πίσω μου. Μπήκε όλο μέσα με τη μία κι εγώ έσφιγγα τους μυς γύρω του για να το νιώσω καλά μέσα μου. Άρχισα να ζεσταίνομαι σ’ όλο μου το σώμα. Και τότε η Μαρτίνα αρχίζει να χώνει σιγά - σιγά το στραπόν πάνω από την πούτσα του Χέρμαν μέσα μου.

Αυτή τη φορά ο πόνος ήταν μεγάλος. Ο φόβος με κυρίευσε ότι ο κώλος μου δεν θα ξαναέκλεινε ποτέ, όμως η καύλα ήταν μεγαλύτερη. Ευτυχώς σε λίγο η Μαρτίνα ήθελε να γαμηθεί κι αυτή κι έτσι το μαρτύριο τελείωσε καθώς με έσπρωξε στο πλάι κι έκατσε επάνω στον πούτσο του.

Εγώ σηκώθηκα όρθιος, στάθηκα στο πλάι μπροστά της κι εκείνη μου έγλειφε τον πούτσο πάνω από το καλσόν. Επιτέλους το καυλάκι μου σηκώθηκε τώρα που δεν γαμιόμουν πια και η Μαρτίνα μου σκίζει το καλσόν κι από μπροστά και μου κάνει πίπα για πρώτη φορά.

Σε λίγο χύνω στο στόμα της και στο πρόσωπό της και σκύβω για να πιω κι εγώ μαζί της τα χύσια μου. Και τότε ο Χέρμαν βγαίνει από μέσα της και όρθιος τραβάει μαλακία μπροστά στα μούτρα μας και χύνει για πολλή ώρα μεγάλες ποσότητες. Τα ήπιαμε όλα, του καθαρίσαμε καλά τον πούτσο και επιτέλους ηρεμήσαμε.

Το πρόσωπό μου ήταν γεμάτο ψωλόχυμα, το ίδιο και της Μαρτίνας, δικά μου και του Χέρμαν ανακατεμένα. Φορούσα ακόμη τις γόβες, ενώ το καλσόν ήταν σκισμένο από μπροστά κι από πίσω.

Έπιασα τον κώλο μου για να δω σε τι κατάσταση ήταν. Ήταν ορθάνοιχτος και πράγματι έκανε πάνω από μια βδομάδα μετά για να κλείσει τελείως.