Στο μπαρ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Τη γνώρισε αργά το βράδυ. Τι έγινε στο πάρκινγκ μόλις έφυγαν από το μπαρ που γνωρίστηκαν;

Η ιστορία:

Είχε περάσει η ώρα. Το μπαρ είχε μισοαδειάσει, ήταν έτοιμο να κλείσει. Και δεν είχε γνωρίσει ακόμα την κατάλληλη κοπέλα. Τίποτα. Εδώ και καιρό έψαχνε για κάτι διαφορετικό, αλλά δεν είχε καταφέρει να βρει καμία.

Κοίταξε μια τελευταία φορά τον χώρο και απογοητευμένος έσπρωξε το σκαμπό προς τα πίσω. Άκουσε μια σιγανή βρισιά, πράγμα που τον έκανε να γυρίσει. Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Ήταν τέλεια! Ζήτησε συγγνώμη και προσφέρθηκε να την κεράσει ένα ποτό. Του χαμογέλασε και τον έπιασε από το χέρι.

Την κοίταξε για μια στιγμή – ήταν πολύ όμορφη. Ψηλή, ξανθιά με υπέροχα πόδια. Τα βυζιά της ήταν τέλεια. Φαινόταν ότι δεν ήταν αληθινά, αλλά δεν τον ένοιαζε καθόλου. Τον άρπαξε από το χέρι και την άφησε να τον οδηγήσει στο πάρκινγκ. Πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει τι γίνεται, τον είχε βάλει με την πλάτη σε ένα φορτηγάκι και ξεκούμπωνε το φερμουάρ του. Είχε πέσει στα γόνατα σε μερικά δευτερόλεπτα και είχε πάρει τον πούτσο του στο στόμα της.

Δεν του είχε συμβεί ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο. Απολάμβανε το τσιμπούκι, όταν κάποια στιγμή κοίταξε προς τα κάτω. Έμεινε άναυδος. Η ξανθιά κοπέλα είχε πούτσο, και μάλιστα καυλωμένο. Δεν πίστευε στα μάτια του. Το θέαμα και μόνο τον καύλωσε ακόμα πιο πολύ.

Την σήκωσε από τα μαλλιά και τη γύρισε ανάποδα. Απαίτησε να μάθει γιατί ακριβώς είχε καυλώσει. Για ποιο λόγο η φουστίτσα της είχε… ανασηκωθεί. Πριν προλάβει να του απαντήσει είχε σηκώσει το στρίφωμά της. Εκείνη είχε μείνει άφωνη, δεν ήξερε τι να πει. Έμοιαζε φοβισμένη, καθώς αγνοούσε ποια θα μπορούσε να είναι η αντίδρασή του. Θέλοντας να την καθησυχάσει, έσκυψε και τη φίλησε, συνεχίζοντας και στο λαιμό της. Το χέρι του βρισκόταν κάτω από τη φούστα και τη χούφτωνε.

Κι εκείνη ξεθάρρεψε και άρχισε να τον χαϊδεύει παντού. Ήθελε να νιώσει το καυλί της μέσα του τόσο πολύ. Το ψιθύρισε στο αυτί της κι εκείνη έσπευσε να σηκώσει τη φούστα της. Τον έσπρωξε προς το φορτηγάκι. Εκείνος έσκυψε και στήριξε τα χέρια του στο παράθυρο. Εκείνη άρχισε να τον πειράζει, πιέζοντας το ορθωμένο καυλί της στον κώλο του. Το πουτσοκέφαλο είχε ήδη γεμίσει με τα ζουμιά του.

Τελικά το γλίστρησε ανάμεσα στα κωλομάγουλά του και άρχισε να τον καρφώνει. Παράλληλα, με το χέρι της άρπαξε τον πούτσο του ενώ γλιστρούσε αργά-αργά στο παρθένο κωλαράκι του. Εκείνος βογκούσε από ηδονή, ενώ εκείνη κάρφωσε το υπόλοιπο καυλί της στον κώλο του με μια απότομη κίνηση, κι έμεινε ακίνητη ώστε να συνηθίσει το μέγεθος του καυλιού της.

Εκείνος όμως ανυπομονούσε. Άρχισε να κουνιέται γρήγορα, πιέζοντας τον κώλο του στο καυλωμένο στειλιάρι της. Κινούνταν με γρήγορες κινήσεις, μπρος-πίσω, και κυκλικά. Την είχε κυριολεκτικά τρελάνει. Κάρφωνε με μανία τον κώλο του ενώ έπαιζε τον πούτσο του. Αντικατέστησε το χέρι της με το δικό του ώστε να στηριχτεί στα κωλομέρια του. Τον ξέσκιζε με μανία και σε λίγα δευτερόλεπτα εκείνος λέρωνε με τα χύσια του την πόρτα από το φορτηγάκι.

Τα μουγκρητά του την καύλωσαν ακόμα περισσότερο, ώστε έβγαλε τον πούτσο της από το ανοιγμένο του κωλαράκι και εκτόξευσε το ψωλόχυμά της στην πλάτη του. Μέσα σε όλο αυτόν τον πανικό ακούστηκε ένας θόρυβος. Κοίταξε μπροστά και είδε τον ιδιοκτήτη του οχήματος που άδειαζε το σπέρμα του στο τιμόνι καθώς είχε παρακολουθήσει από την πρώτη σειρά το θέαμα.

Χαμογέλασε και απομακρύνθηκε, αφήνοντας τον Μάνο να τακτοποιήσει την κατάσταση. Δεν της ζήτησε το τηλέφωνό της, την κοίταζε απλώς ενώ απομακρυνόταν.

(Copyright protected OW ref: 22570)