Η εξόφληση του χρέους μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Φίλοι ή όχι μόνο; Τουλάχιστον για την ηρωίδα μας το μόνο φίλοι ήταν βαρύ φορτίο για χρόνια αλλά... τελικά αποδείχθηκε πως η αναμονή άξιζε τον κόπο.

Η ιστορία:

Είναι πραγματική ιστορία που μου συνέβη χθες. Το συγκεκριμένο παιδί το γούσταρα δυο χρόνια, αλλά άξιζε κάθε λεπτό αναμονής.


Για δυο χρόνια ακριβώς ήθελα να κάνω κάτι μαζί του. Τον γνωρίζω πολύ περισσότερα, είμαστε πολύ καλοί φίλοι, αλλά τίποτα το πονηρό. Είναι από τους λίγους ανθρώπους που γνωρίζουν το παρελθόν μου, δεν με έκρινε ποτέ για τη σεξουαλικότητα μου, και μπορώ να πω ότι πάντα ήταν πολύ προστατευτικός μαζί μου.

Έχει μια εταιρία πληροφορικής και δούλευα στο δημιουργικό τμήμα αυτής, πάνω από δυο χρόνια. Αυτό το διάστημα γνωριστήκαμε και γίναμε δυο πολύ καλοί φίλοι. Για να λέμε την αλήθεια θα προτιμούσα να ήμασταν παραπάνω από φίλοι.

Μου άρεσε να τον πειράζω για την ομάδα του μια που ήταν φανατικός οπαδός της και εγώ (αδιάφορη τελείως για τη μπάλα) δήλωνα φανατική κάποιας άλλης, έτσι απλά για να έχει να ασχολείται μαζί μου. Πέρσι λοιπόν πέσανε οι δυο ομάδες αντίπαλες. Μεγάλο ντέρμπι. Τα προγνωστικά του λοιπόν ασφαλώς αντίθετα από τα δικά μου και κόντρα στην κόντρα τις μέρες πριν τον αγώνα μου είπε πως αν είμαι τόσο σίγουρη να βάλουμε στοίχημα. Η απάντηση μου λοιπόν στην πρόκληση αποστομωτική.

- Αν χάσουμε, θα σου κάνω μια πίπα που θα τη θυμάσαι για όλη σου τη ζωή.

Γέλασε και μου απάντησε πως αν έχανε η ομάδα του θα μου έδινε 500 ευρώ. Κέρδισε λοιπόν η ομάδα μου και σαν κύριος μου έδωσε τα 500. Τότε δεν μου άρεσε καθόλου αλλά αποδείχθηκε καλή εξέλιξη μετά τα χθεσινοβραδινά.

Χθες λοιπόν παίξαμε το ίδιο στοίχημα για ένα αγώνα μπάσκετ (ξένες ομάδες). Πήγαμε λοιπόν σε ένα καφέ, με καφέ στην αρχή και μπιρίτσες μετά περιμέναμε να αρχίσει το παιχνίδι. Κάποια στιγμή λοιπόν θυμήθηκε πως είχε αφήσει ρούχα στο πλυντήριο και φύγαμε βιαστικά για το σπίτι του όπου συνεχίσαμε να βλέπουμε το ματς αφού άδειασε το πλυντήριο. Με την εξέλιξη λοιπόν του παιχνιδιού, κάποια στιγμή με σκούντησε στην πλάτη λέγοντας…

- Φαίνεται πως αυτό το στοίχημα είναι δικό μου.

Τον σκούντησα λοιπόν κι εγώ παριστάνοντας πως ήλπιζα να κερδίσει η ομάδα που υποστήριζα, και του απάντησα πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ο αγώνας έληξε, το στοίχημα το έχασα και γυρίζοντας να τον δω είχε σκάσει από τα γέλια. Σηκώθηκα, πήγα στάθηκα μπροστά του και του είπα…

- Βγαλ’ τον έξω!

- Μην ανησυχείς άστο. Εγώ για πλάκα το έβαλα το στοίχημα, απάντησε γελώντας.

- Δεν θα αφήσω το χρέος μου απλήρωτο, του απάντησα…

και άνοιξα τα πόδια του γονατίζοντας ανάμεσα τους και κολλώντας το στήθος μου στον καναπέ τον κοίταζα στα μάτια.

- Βγαλ’ τον λοιπόν…

- Δεν μπορώ να σε αναγκάσω να κάνεις κάτι τέτοιο, απάντησε.

- Δεν με αναγκάζεις. Απλά πληρώνω το χρέος μου για το στοίχημα που έχασα.

- Ναι το ξέρω, αλλά δεν θα σου ζήταγα να το κάνεις έτσι κι αλλιώς.

- Έλα και δεν θα το πω σε κανέναν, του είπα χαμογελώντας, το στοίχημα είναι στοίχημα.

- Άκου τι θα κάνουμε. Σαββατοκύριακο πάμε στο εξοχικό μου και πληρώνεις το χρέος σου εκεί.

- Θα πάμε στο εξοχικό σου αλλά το χρέος μου θα το πληρώσω τώρα. Θα τη βγάλεις έξω ή προτιμάς να το κάνω εγώ;

Με κοίταξε βαθιά μέσα στα μάτια και μου απάντησε:

- Αφού είσαι τόσο σίγουρη…

Τραβήχτηκα πίσω κατέβασε το παντελόνι και να…! Μπροστά μου είχα την πούτσα που ήθελα για τόσο πολύ καιρό. Ήταν χοντρή και μισό-σηκωμένη.

- Μάλλον το σκεφτόσουν και σου ψιλό-σηκώθηκε καυλιάρη...

σχολίασα κοιτάζοντας τον στα μάτια και χαμογελώντας του. Γλίστρησα ανάμεσα στα πόδια του πήρα το καυλί του στα χέρια μου και άρχισα να φιλάω και να γλείφω το κεφάλι. Την έβαλα στο στόμα μου και τη ρούφηξα μέχρι τη μέση. Η πούτσα του ανταποκρίθηκε. Μεγάλωσε και σκλήρυνε. Η μυρωδιά του ιδρώτα στα αρχίδια του με είχαν καυλώσει κι εμένα αφάνταστα. Ήξερα ότι θα χύσω πριν από εκείνον. Πήρα όλη την πούτσα του στο στόμα μου και τον άκουσα να αναστενάζει. Τώρα ήξερα ότι του αρέσει.

Με το άλλο χέρι μου έπιασα το καυλάκι μου και άρχισα να μαλακίζομαι. Μόλις μερικά δεύτερα χρειάστηκαν μέχρι να χύσω στο πάτωμα. Συνέχισα με την πούτσα του φίλου μου, με περισσότερο ενθουσιασμό, θαυμάζοντας την, λέγοντας του πόσο σκληρή και μεγάλη είναι η ψωλάρα του και ανεβάζοντας του την ανδρική του υπερηφάνεια.

Ήθελα να φτάσει στη στιγμή της αλήθειας. Ήξερα ότι αυτή ήταν κοντά. Επικέντρωσα στο πουτσοκέφαλο και ελάχιστα μετά τον άκουσα να αναστενάζει ότι θα χύσει και μου ακούστηκε σαν προειδοποίηση. Δεν ήξερε όμως ότι αυτό δεν ήταν ένα τσιμπούκι αρπαχτή. Δεν τον είχα τόση ώρα στο στόμα μου για να τον δω να χύνει ή για να χύσει στο χέρι μου.

Συνέχισα να τον ρουφάω πιο έντονα. Προσπάθησε να σπρώξει το κεφάλι μου μα αντιστάθηκα ρίχνοντας το βάρος μου όλο πάνω στην πούτσα του. Έγειρε το κεφάλι πίσω και μούγκριζε όταν άρχισε να χύνει. Κράτησα το πουτσοκέφαλο μέσα στο στόμα μου και το καυτό του χύσι πετάγονταν σε ριπές στον ουρανίσκο μου. Προσπάθησα να το καταπιώ μα ήταν πάρα πολύ και έρχονταν πολύ γρήγορα.

Τον είχα στο στόμα μέχρι που άρχισε να μαλακώνει κι εγώ ξεκίνησα να γλύφω και να καθαρίζω τα αρχίδια του από τα χύσια που είχαν τρέξει. Όταν ήταν πλέον καθαρός, του φίλησα το πουτσοκέφαλο και τον ρώτησα:

- Έμεινες ευχαριστημένος με την εξόφληση της οφειλής;

- Πρέπει να στοιχηματίζω συχνότερα μαζί σου, μου απάντησε.

- Δεν είναι ανάγκη, απάντησα. Μπορείς να το έχεις αυτό και ότι άλλο θέλεις όποτε και όπου το θες. Θέλεις ακόμα να πάμε ΣΚ στο εξοχικό σου…; Ρώτησα ναζιάρικα.

- Οπωσδήποτε… μου απάντησε.

(Copyright protected OW ref: 19494)