Δώρο γενεθλίων από τη Μυρτώ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια κοπέλα ετοιμάζει ένα πρωτότυπο δώρο γενεθλίων στον σύντροφό της… τρία shemales! Η εμπειρία της παρτούζας ήταν μοναδική και θα του μείνει αξέχαστη.

Η ιστορία:

Πριν λίγες μέρες, επιστρέφοντας από τη δουλειά με περίμενε μια απίθανη έκπληξη! Η κοπέλα μου με περίμενε καθισμένη στην πολυθρόνα μου, γυμνή, με τα πόδια ανοιχτά και χαϊδεύοντας το υπέροχο μουνάκι της.

Στον καναπέ κάθονται τρία τραβεστί, επίσης γυμνά, και παίζουν με τα καυλιά τους. Πως τα κατάφερε δεν γνωρίζω, αλλά είχαμε πολλές φορές αναφερθεί στην φαντασίωση μου να έχουμε ανάμεσα μας ένα τραβεστί και τώρα όχι μόνο είχα ένα, αλλά τρία, γυμνά στον καναπέ μου. Στη θέα του όλου σκηνικού έχω ξεχάσει την κούραση της δουλειάς και η καύλα μου έχει χτυπήσει κόκκινο.

-    «Σου έχω το μπάνια έτοιμο…», σχεδόν ψιθύρισε η Μυρτώ (κοπέλα μου) με φωνή που έτρεμε.

Αμέσως η Νίκη (ένα από τα shemales), σηκώθηκε, με πήρε από το χέρι και με οδήγησε στη σκάλα που οδηγεί στον πάνω όροφο όπου είναι το λουτρό για μπάνιο και χαλάρωση… λέγοντας μου πως οι υπόλοιποι θα μας περιμένουν. Μπαίνοντας στο μπάνιο η Νίκη με έγδυσε χωρίς να δώσει καμία απολύτως σημασία στην πούτσα μου που είχε αρχίσει να πονάει από την καύλα στη θέα της γυμνής Νίκης. Με έβαλε στην μπανιέρα, με έτριψε με αφρόλουτρο που έβαλε μπόλικο στο χέρι της και για να μην σας τα πολυλογώ μιας που στο μπάνιο δεν έγινε τίποτα, μόλις με ξέβγαλε, με στέγνωσε με την πετσέτα και μου είπε να πάμε στο υπνοδωμάτιο.

Μπαίνοντας στο υπνοδωμάτιο αντίκρισα τη Μυρτώ στα τέσσερα και από πίσω να της καρφώνει το μουνί η Κλαούντια (το δεύτερο shemale, μεγαλύτερο στήθος από τη Νίκη και πούτσα γύρω στους 18 πόντους), ενώ από μπροστά έγλειφε τα αρχίδια του τρίτου shemale, της Αλίνα.

-    «Δεν άντεχα να σε περιμένω…», μουρμούρισε.

Καθώς τις κοιτάζω, η Νίκη από το πλάι άρχισε να μου τρομπάρει το καυλί τρίβοντας τις ρώγες της στον ώμο μου. Δεν πέρασαν παρά λίγα λεπτά μέχρι που η Κλαούντια άρχισε να φωνάζει ότι χύνει μέσα στο μουνί της Μυρτώς και το βλέμμα μου άστραψε στην ιδέα του ότι θα γλείψω το μουνί της και από μέσα θα τρέχουν ξένα χύσια, αλλά δυστυχώς αστραπιαία τη θέση της Κλαούντια πήρε η Αλίνα κι εκείνη την ώρα η Νίκη με έσπρωξε ελαφρά προς τα κάτω, φέρνοντας την πούτσα της μπροστά στο πρόσωπο μου. Ήθελα σαν τρελός να γλείψω shemale και να που το έκανα. Σαν λυσσασμένος!

Καθώς η Αλίνα άδειασε κι αυτή τα χύσια της μέσα στη Μυρτώ, η Νίκη γύρισε και κατευθύνθηκε προς το μουνί που περίμενε ανοιγμένο γεμάτο χύσια και καύλα κι εγώ έμεινα με την εικόνα της προηγούμενης φαντασίωσης. Θα γλείψω το μουνί της Μυρτώς, όχι με τα χύσια ενός, αλλά τριών shemales.

Η Αλίνα και η Κλαούντια ήλθαν, πήραν θέση μπροστά μου και φιλιούνται, ενώ εγώ έχω αρπάξει τα καυλιά που γαμούσαν τη γκόμενα μου και τα τσιμπουκώνω με μανία. Γλιστράνε και μυρίζουν υπέροχα το ανακατεμένο άρωμα της καύλας τους με το άρωμα του μουνιού της Μυρτώς.

Στο μεταξύ έχυσε και η Νίκη και τράβηξε σιγά - σιγά το καυλί της έξω λέγοντας στη Μυρτώ να μην ανοίξει τα πόδια της και χαλάσει το "μουνί γεμάτο χύσια" δώρο γενεθλίων. Επιτέλους η σειρά μου. Να γλείψω τα χύσια από την τρύπα της Μυρτώς. Σκύβω και απολαμβάνω τη στιγμή, ενώ ταυτόχρονα η Κλαούντια σπρώχνει την ψωλή της στην τρύπα μου, η Αλίνα με τσιμπουκώνει και η Νίκη έχει φέρει την πούτσα της πάνω από το μουνί της Μυρτώς όπου μπορώ να τα γλείφω πότε το ένα και πότε το άλλο.

Δεν άργησαν να χύσουν με τη σειρά μέσα στη δική μου τρύπα αυτή τη φορά και πέσαμε όλοι μαζί στο κρεβάτι προσπαθώντας να ηρεμίσουμε. Ήταν το καλύτερο δώρο γενεθλίων και παρά το ότι δεν έχυσα είχα εκπληρώσει τη φαντασίωση μου… Να γεμίσει το στόμα μου με χύσια άλλων από το μουνί της Μυρτώς και ο κώλος μου με τρεις υπέροχες πούτσες.

(Copyright protected OW ref: 16036)