Το αισθησιακό ντουέτο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Η γκόμενά του, δεν είναι πραγματικά μια γυναίκα, αλλά νιώθει ακόμα την ανάγκη να της δώσει το καλύτερο σεξ που μπορεί. Είναι όμορφη, έχει μακριά ξανθά μαλλιά, πολύ σέξι πόδια… ότι πρέπει για να τα τυλίγει της γύρω του.

Τα χέρια της είναι μαλακά και απαλά, όπως πρέπει να ‘ναι τα χέρια μιας γυναίκας. Το σώμα της είναι λεπτό και ψιλομικροκαμωμένο. Ο κώλος της είναι ζουμερός, τα βυζιά της είναι μεγάλα και με ρώγες σα φράουλες, που θα έκαναν οποιονδήποτε να θέλει να τα αρπάξει στο στόμα του και να τα πιπιλίσει ή να τα γαμήσει.

Τα χείλια της είναι γεμάτα και πλήρη. Τα μάτια της είναι μια τέλεια απόχρωση του μελαχρινού. Φοράει όλη την ώρα μίνι σορτς που αναδεικνύουν τα μακριά πόδια της, και η μπλε κοντή μπλούζα της τυλίγεται σφιχτά γύρω από τα μεγάλα βυζιά της.

Και οι δύο κάθονται εκεί και πίνουν το mohito τους, γνωρίζοντας και οι δύο πόσο πολύ θέλουν να γαμηθούν. Κάθονται πιο κοντά και χαμουρεύονται τρίβονται και καυλώνουν.

Σύντομα τα χείλη τους ενώνονται, οι γλώσσες τους ακουμπάνε η μία την άλλη και μπαίνουν βαθιά στο στόμα του άλλου σαν κάτι να ψάχνουνε. Τα χέρια τους αρχίζουν να περιπλανιούνται στα σώματά τους, εστιάζοντας στο πούτσο του και στα βυζιά της.

Της βγάζει τη μπλούζα. Δεν φοράει σουτιέν. Τα μεγάλα βυζιά της κρέμονται. Αυτός αφού τα πιπιλίσει, κατεβάζει το παντελόνι του. Μέσα από το εσώρουχό του, αυτή τρίβει το μεγάλο αυτό εξόγκωμα. Κάθεται πάνω στα γόνατά του. Παίρνει τη ρώγα της στο στόμα του και την πιπιλάει σα τρελός. Βογκούν και οι δύο από ηδονή.

Και οι δύο αποφασίζουν ότι ήταν επιτέλους ώρα να γαμηθούν. Τη σηκώνει και την πετάει στο καναπέ. Βγάζει το σορτσάκι της και θρασύτατα του το πετάει. Αυτός το πετάει στην ξαπλώστρα βγάζοντας το πουκάμισό του. Κατεβάζει το μπόξερ του και ψάχνει να βρει το προφυλακτικό.

Πιάνει στα χέρια της το ήδη μισοσηκωμένο καυλί του και αρχίζει να το τρίβει και να το ρουφάει, γλείφοντας το κεφάλι, προσπαθώντας να τον φέρει στα όριά του. Αυτή ανοίγει όλο το στόμα της και παίρνει στο μισό καυλί μέσα. Έχει ρίγη μέχρι τη ραχοκοκαλιά του. Ναι, μόνο αυτή μπορούσε να πάρει πίπα με τέτοια τέχνη.

Κοιτάζει επάνω προς αυτόν με μία κίνηση παίρνει όλο το υπόλοιπο εργαλείο βαθιά στο λαιμό της. Βογκώντας και αναστενάζοντας από την ικανοποίηση, την αρπάζει απ’ τα μαλλιά και αρχίζει να γαμάει το στόμα της. Βάζει το προφυλακτικό στη θέση του. Κοιτάζει επάνω του και του λέει δύο λέξεις.

-    «Γάμα με!»

Σέρνεται πάνω στο καναπέ και κάθεται στα τέσσερα, κουνώντας τον κώλο της προκλητικά, σαν πουτάνα. Πάει από πίσω της ανεβαίνοντας στον καναπέ. Της φιλάει τον κώλο και τον σαλιώνει... Πιάνει το καυλί του και το κατευθύνει προς τη τρύπα της.

Γλιστράει τον εαυτό του σιγά - σιγά στον γλυκό, σφιχτό κώλο της. Διεισδύει μέσα της με άνεση και φροντίδα. Αφήνοντας το πιο μαλακό και ήσυχο βογκητό που μπορούσε γύρισε πίσω να τον καθησυχάσει. Παίρνοντας θάρρος, αυτός συνεχίζει να κινείται εμπρός και πίσω, συρόμενος μέσα και έξω από το σφιχτό κώλο της γκόμενάς του. Κάθε φορά που το καυλί ξανάμπαινε μέσα της άφηνε κι ένα βογκητό.

Αυτός αρχίζει να κινείται πιο γρήγορα και όλο και πιο γρήγορα, δίνοντας έναν σταθερό ρυθμό στις διεισδύσεις του πούτσου του. Τα χέρια του τρίβονται πάνω της όλο και πιο γρήγορα. Τελικά δεν μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του και ρίχνει στον κώλο της ένα μόνο δυνατό χαστούκι.

Αυτή στενάζει και βογκάει δυνατά και σκληρά με κάθε ώθηση. Τα βυζιά της αναπηδάνε πίσω και εμπρός. Τραβιέται έξω και κάθεται στον καναπέ. Αυτή χωρίς να χάσει καιρό πάει και κάθεται πάνω στη σηκωμένη και καυλωμένη πούτσα του που εκείνη τη στιγμή είχε φτάσει τα 27 εκατοστά.

Πιάνει με τη μία τα βυζιά της, ενώ εκείνη αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει πάνω στη χοντρή πούτσα του. Μοιράζονται μερικά βαθιά φιλιά πάθους με τις γλώσσες τους, ενώ αυτή συνεχίζει να ανεβοκατεβαίνει πάνω στη πούτσα του.

Την πιάνει γερά και την ξαπλώνει στο καναπέ, πάει από πάνω της και αρχίζει να τον χώνει πάλι στον κώλο της, ενώ αυτή τυλίγει τα πόδια της γύρω από τη μέση του και να κρατιέται από τα στιβαρά μπράτσα του.

Αρχίζει να παίρνει ταχύτητα με κάθε κίνηση. Το μόνο που ακούγεται είναι οι βαριές ανάσες τους και ο θόρυβος κάθε φορά που χτυπάει το καυλί του όσο πιο βαθιά μπορεί. Είναι εντελώς καυλωμένοι καθώς και οι δύο γνωρίζουν ότι θα τελειώσουν μαζί…

Κλείνουνε τα μάτια και το σκληρό και ταχύτερο καυλί κάτι πιο βαθιά στον κώλο της από τις προηγούμενες φορές και μένει εκεί ακίνητος. Με μια ματιά της κι ένα φιλί ο μακρύς πούτσος απελευθερώνει το χυμό του μέσα στο προφυλακτικό..

Γυρνάει και τη βλέπει ακόμα ξαναμμένη και σε μια στιγμή ο πούτσος του ξανασηκώνεται λίγο. Αυτή ετοιμάζεται να τον ξαναπάρει στο στόμα αλλά με μια απαλή κίνηση την ξαναρίχνει στο καναπέ. Πάει από πάνω της, και παίρνει το δικό της καυλί στο χέρι του. Είναι ήδη έτοιμο μετά από τόσο γαμήσι.

Αρχίζει να το φυλάει και να το γλείφει, ενώ και οι δύο αφήνουν βογκητά και στεναγμούς από τα χείλια τους. Αρχίζει να το παίρνει στο στόμα του. Σιγά - σιγά, καταφέρνει να πάρει τα 20 εκατοστά κρέατος μέσα στο στόμα του.

Αυτή δεν κρατιέται κι αρχίζει να γαμάει το στόμα του με γρήγορες κινήσεις. Τον τραβάει κοντά της και μπήγει την πούτσα της μέχρι το λαιμό του, και αφήνει το σπέρμα της επιτέλους να απελευθερωθεί. Τον αναγκάζει να το καταπιεί.

Αυτός σηκώνεται και πάει στο μπάνιο, και γυρίζει με ένα βαζάκι βαζελίνη. Βάζει λίγη στο χέρι του, και αφού τη φτύσει για να είναι πιο εύκολο, την ανακατεύει με το σάλιο του. Αφού απλώσει τη βαζελίνη στη πούτσα της, ανεβαίνει στα τέσσερα πάνω στο καναπέ και τουρλώνει τη πίσω πόρτα του στα μάτια της.

Αυτή παίρνει λίγη βαζελίνη και αρχίζει να του χώνει ένα δάχτυλο, δύο δάχτυλα, τρία δάχτυλα και στο τέλος καταφέρνει να χώσει και τέταρτο. Ίσα - ίσα οι άκρες μόνο χωράνε, αλλά γι' αυτήν είναι αρκετό, μιας και η πούτσα της δεν είναι πολύ χοντρή.

Αρχίζει να σπρώχνει ενάντια στο σφιγκτήρα του με την πούτσα της για να χαλαρώσει λίγο ακόμα. Όταν ξαφνικά ο κώλος του ανοίγει αυτή χωρίς να χάσει καιρό χώνει πέντε πόντους μέσα του.

Αφήνοντας βογκητά, αυτός γυρνάει, την κοιτάζει, και την ενθαρρύνει να συνεχίσει. Αυτή χωρίς να διστάσει, με αργές κινήσεις, καταφέρνει να χώσει στον κώλο του ολόκληρη την πούτσα της, και αρχίζει να κάνει αργές, σχεδόν κυκλικές κινήσεις καθώς μπαινοβγαίνει μέσα του.

Αφού τον γαμάει για λίγη ώρα, τον γυρνάει να κάτσει ανάσκελα. Του σηκώνει τα πόδια και του τον χώνει σκύβοντας από πάνω του. Βογκάνε και αναστενάζουν και οι δύο, τον γαμάει όλο και πιο γρήγορα, ενώ αυτός ρουφάει και δαγκώνει τις ρώγες της.

Εντελώς ξαφνικά, βγαίνει από μέσα του και ανεβαίνει πάνω στη κοιλιά του πριν προλάβει αυτός να σηκωθεί. Αρχίζει να παίζει την πούτσα του με το δεξί της χέρι ενώ με το αριστερό κατευθύνει τη πούτσα της στο στόμα του. Του λέει μόνο απλά:

-    «Γλείψε τη!»

Αυτής δεν φτάνει να την πάρει όλη στο στόμα του, αλλά μπορεί να γλείψει το πουτσοκέφαλο. Έκανε κυκλικές κινήσεις με τη γλώσσα του πάνω στο κεφαλάκι, και την ώρα που την ένιωθε να συσπάται, αυτή του έπαιζε όλο και πιο γρήγορα τη πούτσα του, και τελείωσαν την ίδια ακριβώς στιγμή, η μία στα μούτρα του, κι ο άλλος στη κοιλιά του, πάνω στον κώλο της.

Αφού την ευχαρίστησε για την μια ακόμα ωραία βραδιά, και κανόνισαν τι θα κάνουν αύριο, αυτή τον πήρε, τον έβαψε, του έβαλε μολύβι και make-up, και του έδωσε γυναικεία ρούχα και εσώρουχα.

Του έδωσε τη τσάντα του κι ένα γαλλικό φιλί στο στόμα, και τον άφησε έξω να γυρίσει σπίτι του με τα πόδια, έξι τετράγωνα παρακάτω, ντυμένος σαν πουτάνα, όπως του άρεσε, κι όπως του άξιζε.