Πως ξεπαρθενεύτηκα (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

-    «Σ' ευχαριστώ για το γαμήσι καυλίτσα μου!», μου είπε ο Γιώργος και χωρίς πολλά, πολλά, με χαιρέτισε και έφυγε από το αυτοκίνητό μου.

Εγώ ήμουν ακόμα πολύ καυλωμένη. Ένιωθα τα υγρά μου από την πρωκτική διέγερση μέσα στην κωλοτρυπίδα μου. Έβαλα το δάκτυλο μου μέσα στην τρυπούλα μου, έπιασα το υγρό που είχε βγει μέχρι τα χειλάκια της κωλοτρυπίδας μου. Το έβαλα αμέσως στο στόμα και το έγλειψα.

Ήταν τα χύσια μου. Είχα χύσει μέσα μου, μέσω του προστάτη. Το είχα ξανανιώσει πολλές φορές στο παρελθόν, πάντα όμως παίζοντας με το δονητή μου και όχι με αληθινή πούτσα. Η φαντασίωσή μου είχε γίνει πραγματικότητα επιτέλους.

Κατέβασα τη φούστα μου - το σλιπάκι μου το είχε σκίσει ο Γιώργος - έβαλα το σουτιέν μου και φόρεσα το πουκάμισό μου. Ήμουν κουρασμένη, η ώρα είχε πάει σχεδόν πέντε το πρωί και έλεγα να γυρίσω στο σπίτι μου. Την ώρα όμως που βγήκα από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μου με σκοπό να κάτσω μπροστά, ακούω κάποιον να μου φωνάζει:

-    «Πουτανίτσα, γουστάρεις δεύτερο γύρο;»

Γυρνάω και τι βλέπω; Ήταν ένα κύριος γύρω στα πενήντα, ο οποίος απ' ότι φαίνεται με είχε δει να πηδιέμαι με το Γιώργο και είχε καυλώσει. Χωρίς δεύτερη κουβέντα ήρθε κοντά μου.

-    «Είσαι πολύ όμορφη!», μου λέει. «Σαν πραγματική γυναίκα!», και με έπιασε από τη μέση.

Εγώ γούσταρα αφάνταστα να ξαναγαμηθώ.

-    «Ξέρετε, δεν είμαι επαγγελματίας…», του λέω.

-    «Τόσο το καλύτερο μωρό μου!», μου απάντησε. «Είμαι εργένης. Ξέρεις… μένω λίγο πιο κάτω… Θες να έρθεις στο διαμέρισμά μου;»

-    «Ναι μωράκι μου, γιατί όχι;», του είπα. «Πως σε λένε κούκλε;» τον ρώτησα.

-    «Τάκη μωρό μου».

Ήταν ένας σχετικά εμφανίσιμος άντρας 1.90 ίσως και περισσότερο, λεπτός με άσπρα μαλλιά. Αφήσαμε το αυτοκίνητό μου και με τα πόδια πήγαμε στο διαμέρισμά του. Με κρατούσε σφικτά από τη μέση την ώρα που περπατάγαμε αρχικά, ενώ σχεδόν αμέσως κατέβασε το χέρι του και μου έπιασε το κωλαράκι μου.

Μετά από δύο λεπτά περπάτημα φτάσαμε στο διαμέρισμα του. Με το που μπήκαμε στο διαμέρισμά του τον ακούω να μου λέει:

-    «Πήγαινε να κάνεις μπάνιο μωρό μου. Δεν θέλω να μυρίζω τον ιδρώτα του πιτσιρικά που σε γάμαγε προηγουμένως. Το μπάνιο είναι δεξιά στο διάδρομο».

-    «Οκ κούκλε!», του απάντησα και σαν υπάκουη δούλα.

Πήγα στο μπάνιο, αυτός με ακολούθησε και μου ζήτησε να γδυθώ μπροστά του και να πλυθώ. Όλη την ώρα με χάζευε, ενώ πολλές φορές όπως είχα σαπουνισθεί, μου χάιδευε είτε το στήθος, είτε το πουλίνο μου. Αφού σκουπίστηκα μου ζήτησε να μη βάλω τίποτα επάνω μου.

Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα του. Εκεί με έβαλε να στηθώ στα τέσσερα πάνω στο κρεβάτι του, με ορθάνοιχτα τα πόδια. Το πουλίνο μου είχε καυλώσει και η τρυπούλα μου ήταν ορθάνοιχτη - χαλαρή. Ο Τάκης ήρθε πίσω μου και άρχισε να με χαϊδεύει στα μπαλάκια αρχικά, μετά στο πουλάκι μου και στην τρυπούλα μου.

Ήμουν εντελώς άτριχη σε όλο μου το σώμα κι αυτό τον καύλωνε φοβερά, αφού το σωματάκι μου ήταν πολύ απαλό.

-    «Μωρό μου, τι κωλαράκι έχεις!», μου έλεγε διαρκώς.

Ξαφνικά άρχισε να μου βάζει το δάκτυλό του μέσα στην τρυπούλα μου και να παίζει μαζί μου.

-    «Είσαι πολύ καύλα μωρό μου!», μου έλεγε.

Είχα καυλώσει φοβερά, ήθελα επειγόντως την πούτσα του μέσα μου. Όλες μου οι αναστολές είχαν ήδη φύγει από το ξέσκισμα μου με τον πιτσιρικά. Ένιωθα πια γυναίκα.

-    «Δώσε μου την πούτσα σου μωρό μου. Τη θέλω στο στόμα μου… τώρα!», φώναξα στον Τάκη.

Αυτός γδύθηκε εντελώς και ξάπλωσε δίπλα μου στο κρεβάτι. Η πούτσα του ήταν λίγο μαυριδερή, χοντρή και λίγο μεγαλύτερη από του πιτσιρικά. Άρχισα να του γλείφω τα μπαλάκια και την πούτσα με τη γλωσσίτσα μου. Την ίδια στιγμή ο Τάκης με χάιδευε σε όλο μου το σώμα.

Τον έβαλα όλο μέσα στο στόμα μου και σιγά - σιγά στην αρχή άρχισα να τον βάζω και να τον βγάζω από το στόμα μου και να τον ρουφάω σα γρανίτα παγωτό. Μύριζε υπέροχα. Συνέχισα να το κάνω όλο και πιο γρήγορα, μέχρι που ο Τάκης με σταμάτησε και μου είπε ότι δεν άντεχε άλλο, ήθελε πια να με γαμήσει.

Άνοιξα τα πόδια μου σα γυναίκα στην κλασσική στάση - ιεραποστολική που λένε. Το πουλάκι μου, μόλις δέκα πόντους και βγάλε, είχε σηκωθεί. Ο Τάκης άρχισε να παίζει μαζί του και χωρίς να μου βάλει προφυλακτικό άρχισε να μου παίρνει πίπα, ενώ ταυτόχρονα το δάκτυλο του μου γάμαγε την τρυπούλα μου, με ένα στην αρχή και μετά με δύο και τρία δάκτυλα.

Η τρυπούλα μου ήταν ορθάνοιχτη και πολύ χαλαρή. Μετά από λίγο σταματάει, φοράει προφυλακτικό και μπαίνει με δύναμη μέσα μου. Το πουλίνο μου τριβόταν με δύναμη στο σώμα του. Η καύλα μου ήταν απίστευτη! Ένιωθα γεμάτη από υγρά μέσα μου, μέσω του προστάτη.

Με γάμαγε με όλη του τη δύναμη. Η κωλοτρυπίδα μου δεν έφερνε πια καμία αντίσταση στην εισβολή.

-    «Ναι, γάμα με μωρό μου. Έτσι… Σε θέλω! Μη σταματάς! Ναιιιιιι! Ναιιιιι! Δώστον μου...νααααιιιι!!! Ναιι μωρό μου….!!!», φώναζα όλη την ώρα, ενώ ο Τάκης μου χούφτωνε διαρκώς τις ρώγες μου που είχαν σκληρύνει.

Ξαφνικά σταματάει, προφανώς πολύ καυλωμένος, βγάζει το προφυλακτικό και με δύναμη άρχισε να μου χύνει πάνω στα στηθάκια μου. Του τον έγλειψα μέχρι που του στέγνωσα όλα τα υγρά. Μ’ ευχαρίστησε με ένα γλωσσόφιλο διαρκείας στο στόμα και κατέβηκε προς τα κάτω στο πουλίνο μου…

Άρχισε να μου το γλείφει και πάλι και να μου το ρουφάει με γρήγορες κινήσεις, ενώ μου χάιδευε τα μπουτάκια μου. Μετά από λίγο τον αφήνει από το στόμα του και άρχισε να μου το παίζει βίαια, μέχρι που έχυσα ουρλιάζοντας πάνω στην κοιλίτσα μου.

Αυτό ήταν… μέσα σε μία νύχτα είχα πάει με δύο άντρες. Δεν υπήρχε πλέον γυρισμός. Από εδώ και εμπρός θα έκανα ότι μπορούσα για να μην ξεχωρίζω - αν εξαιρέσουμε το μικροσκοπικό πουλίνο μου - από μια γυναίκα.

Ο Τάκης, προφανώς πολύ ικανοποιημένος από εμένα, μου είπε ότι ήθελε να με ξαναδεί. Κι εμένα μου άρεσε ο τύπος, μου είχε φερθεί πολύ ωραία. Έτσι αφού ανταλλάξαμε τηλέφωνα και φιληθήκαμε στο στόμα, έφυγα για το αυτοκίνητό μου.

Γύρω στις οκτώ το πρωί πια έφτασα στην είσοδο της πολυκατοικίας που έμενα. Πως θα έμπαινα μέσα χωρίς να με δει κανείς έτσι ντυμένη γυναίκα;. Έως τώρα όλοι με ήξεραν ως (………) και όχι ως Ξένια. Όταν έφευγα ήταν αργά, καλά τη σκαπούλαρα, τώρα όμως…;

Συνεχίζεται…