Η τραβεστί με έβγαλε στη βίζιτα (5ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Η ώρα είχε περάσει και είχα ήδη ετοιμαστεί για τον καλεσμένο της Εύας, τον Παύλο. Είχα ντυθεί με ένα σέξι μίνι, καλσόν, γόβες, ζαρτιέρες και πολύ προκλητικό μακιγιάζ. Κοίταζα στον καθρέπτη και έβλεπα ένα πουτανάκι έτοιμο να γαμηθεί από παντού εκείνο το βράδυ.

Η Εύα μου είχε τονίσει ότι εκείνη τη μέρα έπρεπε να αποδείξω πόσο καλό πουτανάκι είχα γίνει και πόσο καλά μπορούσα να υπηρετήσω ένα γαμιά.

-    «Το νου σου παλιοπουτάνα!», είπε αυστηρά η Εύα όταν άκουσε το κουδούνι.

Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει. Η πόρτα άνοιξε και είδα την Εύα να υποδέχεται έναν ψηλό μυώδη άντρα γύρω στα σαράντα, με έντονα σκληρά αρρενωπά χαρακτηριστικά. Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά, ειδικά όταν τον είδα να με κοιτά με μάτια που πετούσαν φωτιές.

-    «Από εδώ είναι η πουτανίτσα που σου έλεγα μωρό μου…», είπε η Εύα παρουσιάζοντάς με μπροστά στον Παύλο.

-    - «Πλησίασε μωρό μου…», είπε με βραχνή φωνή ο Παύλος.

Υπάκουσα και πλησίασα. Με μια απότομη κίνηση με χούφτωσε στον κώλο και με κόλλησε επάνω του φιλώντας με, με μανία και πάθος. Η γλώσσα του χώθηκε βαθιά στο στόμα μου ενώ αισθάνθηκα το δυνατό του χέρι να μαλάζει δυνατά το κωλαράκι μου παραμερίζοντας το μίνι και το στρινγκάκι μου.

Τα μάτια του πετούσαν φωτιές και έγλειψε πρόστυχα το δάκτυλό του. Δεν άργησε να το μπήξει βαθιά στο κωλαράκι μου αρχίζοντας να με γαμάει με το δάκτυλό του ενώ με φιλούσε…

-    «Πολύ δουλεμένο είναι το κωλαράκι σου, αλλά ότι πρέπει για γαμήσι. Βαθύ και στενό!», είπε γελώντας.

-    «Μάλιστα. Η κυρία Εύα με έχει ανοίξει καλά από πίσω…», είπα πρόστυχα.

-    «Πουτανάκι!», είπε και με σκαμπίλισε δυνατά στο κωλαράκι μου.

-    «Πάμε μέσα μωρό μου. Θα σε φροντίσει η πουτανίτσα μια χαρά!», είπε η Εύα.

Και σύντομα βρεθήκαμε μέσα στο σαλόνι. Πήγα και πήρα το δίσκο με τα ποτά. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει καθώς προσπαθούσα να έχω στο μυαλό μου κάθε οδηγία της Εύας, μιας και ήξερα ότι αν έκανα κάποιο λάθος θα είχα να εισπράξω μια τρομερή τιμωρία.

Με τα χέρια να τρέμουν πήγα στο σαλόνι όπου είδα την Εύα να φιλιέται με πάθος με τον Παύλο και να του παίζει το τεράστιο γεμάτο φλέβες καυλί με το χέρι της. Η πούτσα του Παύλου ήταν θεόρατη και πάρα πολύ χοντρή. Αισθάνθηκα το σουφράκι μου να ανοιγοκλείνει από προσμονή…

Τοποθέτησα τα ποτά μπροστά τους χωρίς να τολμήσω να διακόψω. Η Εύα με κοίταξε με την άκρη του ματιού της και μου έκανε νόημα να γονατίσω μπροστά στον Παύλο. Κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω. Δεν άργησα να πάρω το τεράστιο ζεστό του καυλί στα χέρια. Ήταν πολύ χοντρό και γεμάτο φλέβες.

Στο πουτσοκέφαλο είχε κάνει την εμφάνισή του σταγόνα από τα αλμυρά του υγρά. Το πήρα στο στόμα και άρχισα να κάνω ένα τσιμπούκι εφαρμόζοντας ότι μου είχε διδάξει τόσες μέρες με αυστηρή πειθαρχία η Εύα.

Η γεύση του νταβραντισμένου αυτού άντρα ήταν υπέροχη. Ρούφαγα σαν λυσσασμένη πουτάνα και κατάπινα κάθε χιλιοστό του πούτσου του. Κατέβηκα και ρούφηξα ένα - ένα τα τεράστια τριχωτά του αρχίδια. Ο Παύλος βογκούσε από καύλα και ηδονή. Κάποια στιγμή η Εύα με τράβηξε και μου έδειξε το πάτωμα.

-    «Στήσου στα τέσσερα4 μωρή ξεκωλιάρα!», είπε και μου έδωσε και ένα δυνατό σκαμπίλι.

-    «Μάλιστα κυρία…», είπα και άφησα το σκληρό του καυλί να πάλλεται από ηδονή.

-    «Θα σου ανοίξω το κωλαράκι τώρα!», είπε ο Παύλος. «Και εσύ θα γλείφεις την Εύα».

Άλλο που δεν ήθελα. Βρέθηκα στα τέσσερα να πιπώνω την Εύα ενώ ο Παύλος ήρθε πίσω μου. Τον είδα να σαλιώνει την πουτσάρα του και τρόμαξα μιας και δεν ήξερα πως θα δεχόταν ο κωλαράκος μου όλο αυτό το καυλί. Θα με έσκιζε σίγουρα στα δύο.

-    «Τώρα θα μάθει ο κώλος σου γαμήσι παλιοπουτάνα!», είπε ο Παύλος.

Και μου σκαμπίλισε το κώλο τόσο δυνατά που αισθάνθηκα να με καίει. Ακούμπησε το καυτό του πουτσοκέφαλο στην τρυπούλα μου κάνοντάς με να τιναχτώ σαν να με χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Άρχισε να πιέζει και να ανοίγει σιγά - σιγά το κωλάκι μου. Ο πόνος ήταν αφόρητος αλλά μετά από ένα σκαμπίλι που έφαγα από την Εύα δεν τόλμησα να πω κάτι.

-    «Βρωμότσουλο! Βγάλε το σκασμό και τούρλωσε το κωλαράκι σου να γαμηθεί όπως πρέπει!»

-    «Μάλιστα κυρία…», είπα καθώς ένα δάκρυ κύλισε από τα μάτια μου.

Ο πόνος ήταν αφόρητος καθώς το σουφράκι μου άνοιγε να υποδεχτεί την πρώτη πούτσα άντρα γαμιά... Πόναγε αλλά ήταν υπέροχο. Έπαιρνα βαθιές ανάσες καθώς χιλιοστό, χιλιοστό έπαιρνα το χοντρό καυλί στον κώλο. Είχα γαμηθεί πολλές φορές από την Εύα αλλά αυτό ήταν το κάτι άλλο. Με έσκιζε κανονικά ανοίγοντάς μου τον κώλο όσο ποτέ.

Βόγκηξα από το πόνο όταν βύθισε μέσα μου και το τελευταίο χιλιοστό και αισθάνθηκα τα τεράστια αρχίδια του στα δικά μου. Η Εύα μου άστραψε ένα σκαμπίλι και μετά μου έμπηξε την καυλάρα της στο στόμα ενώ ο Παύλος άρχισε να γαμάει αργά - αργά το κωλαράκι μου.

-    «Τι γαμιόλικος κώλος είναι αυτός;», έλεγε. «Φτιαγμένος για γαμήσι. Θα σε ξεσκίσω μωρή πούστρα, ξεκωλιάρα!»

Άρχισε ένα γαμήσι που ακόμα και σήμερα όταν το θυμάμαι η τρυπούλα μου τρεμοπαίζει. Ο Παύλος άρχισε σαν γνήσιος επιβήτορας να με γαμάει δυνατά και να σφυροκοπάει το κωλαράκι μου που είχε γίνει βορά στις λάγνες του ορέξεις. Με τα δυνατά του χέρια πότε σκαμπίλιζε τα κατακόκκινα κωλομάγουλά μου και πότε τα τσίτωνε μαλάζοντάς τα δυνατά για να αισθάνομαι καλύτερα το καυλί που μου έσκιζε το κωλάντερο.

-    «Παλιοπουτάνα... Σου αρέσει; Σου αρέσει η πούτσα; Την συνήθισες στον κώλο σου;», έλεγε παθιασμένα με λαχανιασμένη φωνή καθώς με γαμούσε ρυθμικά.

Φυσικά δεν μπορούσα να απαντήσω μιας και το καυλί της Εύας μπαινόβγαινε στο στόμα μου.

-    «Έτσι… γάμησε την ξεκωλιάρα. Άνοιξέ της τον κώλο καλά!», πρόσθεσε η Εύα που με μια κραυγή έχυσε βαθιά στο λαρύγγι μου.

Κόντεψα να πνιγώ από τα χύσια αλλά τα ήπια όλα μέχρι σταγόνας. Εντωμεταξύ ο Παύλος σφυροκοπούσε ακόμα το κωλαράκι μου. Εγώ κουνιόμουν σαν καλή πουτάνα ενώ η Εύα με κοίταξε στα μάτια.

-    «Ξεκωλιάρα... Πουτάνα έγινες πια. Δεν είσαι πια άντρας. Μια πουτανάρα είσαι που γαμιέσαι σαν βραζιλιάνα καμπαρετζού. Η κωλάρα σου είναι πια το σεξουαλικό σου όργανο. Θα γαμιέσαι μια ζωή και θα σου αρέσει!»

-    «Χύνω καριόλααα!!!», φώναξε ο Παύλος και γέμισε τον κώλο μου χύσια.

Όταν ο Παύλος τραβήχτηκε, αισθάνθηκα την κωλοτρυπίδα μου να χάσκει από το πολύ γαμήσι και με τρόμο είδα την Εύα να έρχεται πίσω μου και να φορά ένα χειρουργικό γάντι.

-    «Τώρα καριόλα θα μάθεις τι είναι το fisting!», είπε και άρχισε να αλείφει το χέρι της.

-    «Ναι! Καλή ιδέα. Να ανοίξει καλά η καριόλα!», είπε ο Παύλος.

Κατάλαβα τι ήθελαν να κάνουν και ανατρίχιασα. Η Εύα ήθελε να μου χώσει τη γροθιά της στον κώλο. Φοβήθηκα αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα μιας και ο Παύλος με τη βία με ακινητοποίησε ανάσκελα και με απείλησε.

-    «Μείνε ακίνητη παλιοπούστρα να σου ανοίξει τον κώλο γιατί θα σε σπάσω στο ξύλο!»

Υπάκουσα σαν κοτούλα και έμεινα με ανοικτά τα πόδια στο έλεος της Εύας. Μου έβαλε με τη μία δύο δάκτυλα και άρχισε να με σκαλίζει. Είχα ανοίξει καλά από το γαμήσι και δεν άργησε να μου βάλει τρία και μετά τέσσερα. Εκεί ζόρισε, αλλά η Εύα άρχισε να με γαμάει με τα τέσσερα και να πιέζει και το πέμπτο. Άρχισα πάλι να πονάω και να ικετεύω έλεος αλλά ο Παύλος που με είχε ακινητοποιήσει δεν έδειχνε έλεος κανένα.

-    «Χώστο της τώρα!», είπε.

-    «Πάρε μωρή όλη την παλάμη!», φώναξε η Εύα.

Και μου έχωσε όλα τα δάκτυλα μέσα μου στριφογυρίζοντάς τα μέχρι που είχε σφίξει τη γροθιά. Σφάδαζα από τον πόνο αλλά συνέχισε να με γαμάει με τη γροθιά της μέχρι που την έχωσε έως το καρπό.

-    «Καριολάρα.. Ξεκωλιάρα! Πάει η παρθενιά σου. Η κωλάρα σου είναι ορθάνοικτη!», έλεγαν και γέλαγαν μαζί μου.

Κάποια στιγμή από τον ερεθισμό του προστάτη έχυσα και τα σχόλιά τους έγιναν ακόμα πιο ταπεινωτικά:

-    «Έχυσε η πουτάνα από το μουνί της... Από την μουνάρα...», έλεγαν γελώντας.

Συνέχισαν να παίζουν αρκετή ώρα μαζί μου μέχρι που με άφησαν εξαντλημένο στο κρεβάτι.

-    «Τσουλάκι... ντύσου. Θα περάσουμε το Σαββατοκύριακο μαζί!», είπε ο Παύλος.

Με περίμεναν ακόμα πιο πολλά γαμήσια…