Η τραβεστί με έβγαλε στη βίζιτα (4ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Οι ημέρες πέρναγαν. Εγώ είχα εγκαταλείψει πλέον το σπίτι και τη σχολή μου και είχα σπιτωθεί κανονικά στο σπίτι της Εύας όπου η "εκπαίδευσή" μου είχε ξεκινήσει.

Φορούσα μονίμως γυναικεία εσώρουχα, κιλοτάκια, γόβες, μακιγιάζ και φυσικά η Εύα δεν παρέλειπε να με ντύνει με φουστανάκια, μίνι φορέματα κολλητά και με προπονούσε πως να περπατάω λικνίζοντας αισθησιακά τον κώλο μου. Υπάκουα κάθε εντολή της και άκουγα κάθε συμβουλή που μου έδινε αλλά δεν ήταν φυσικά αρκετό.

Όταν με έντυνε γυναικεία, συνήθιζε να μου δίνει αρκετά σκαμπίλια και μετά να μου χώνει το καυλί της βαθιά στο στόμα αναγκάζοντάς με να της κάνω πίπα χωρίς να χρησιμοποιώ χέρια αλλά μόνο κουνώντας το κεφάλι μου και να την κοιτώ στα μάτια καθώς ρούφαγα την καυλάρα της.

Από το στόμα της έβγαιναν προσβολές ταπεινωτικές, λόγια σκληρά. Με έλεγε πουτάνα, ψωλορουφήχτρα, τσούλα και άλλα βρωμόλογα που με έκαναν να αισθάνομαι ταπεινωμένος ενώ αρκετές φορές έβαζα και τα κλάματα χωρίς όμως να τολμάω να σταματήσω το τσιμπούκι.

Ακόμα και όταν το στοματάκι μου γέμιζε από χύσια δεν τελειώναμε εκεί. Έπρεπε να καταπίνω κάθε σταγόνα και μετά να καθαρίζω το καυλί της μέχρι να γυαλίσει με τη γλώσσα μου. Αλλά και πάλι δεν τελειώναμε. Αφού σαν καλή τσούλα έπινα τα χύσια της και καθάριζα το καυλί της, σειρά είχε η κωλοτρυπίδα της που από εκείνη τη μέρα στη τουαλέτα, με έβαζε κάθε στιγμή να της γλείφω τον κώλο και να χώνω τη γλώσσα μου βαθιά μέσα στην κωλοτρυπίδα της.

Αφού κάθε ίχνος αξιοπρέπειας είχε χαθεί, ακολουθούσε ένα γερό χέρι ξύλο. Συνήθιζε να με δένει μπρούμυτα στο κρεβάτι και έτσι με τα πόδια και τα χέρια δεμένα και ανοικτά μου έχωνε ένα δονητή βαθιά στον κώλο και μετά με δερμάτινη ζώνη ή με τη ξύλινη βούρτσα της μου έδινε ένα γερό χέρι ξύλο στα κωλομέρια μέχρι που κοκκίνιζαν τα κωλομέρια μου και εγώ έβαζα τα κλάματα.

Αυτή ήταν μια από τις μεθόδους που χρησιμοποιούσε για να με κάνει υποτακτικό πουτανάκι. Άλλη μέθοδος που χρησιμοποιούσε ήταν να με υποβιβάζει σε υπηρετριούλα. Με έντυνε με στρινγκάκια και γόβες και με έβαζε να κάνω δουλειές στο σπίτι της, φυσικά με εκείνη να με ελέγχει.

Κάθε λάθος μου τιμωρείται με πολύ ξύλο και φυσικά τα καθήκοντά μου δεν είναι μόνο για τα οικιακά αλλά και να της σκουπίζω τον κώλο όταν αφοδεύει, να της τινάζω το καυλί όταν κατουρά και άλλα τέτοια που κυριολεκτικά με κάνουν να αισθάνομαι σκουπίδι.

Λάτρευα βέβαια κάθε εξευτελισμό και καταλάβαινα ότι κάτι περίεργο γινόταν στον ψυχισμό μου. Γινόμουν πιο υποτακτικός και πιο έτοιμος να υπηρετήσω την πούτσα της με κάθε τρόπο. Έπαιρνα τσιμπούκι και ρούφαγα λυσσασμένα τον πούτσο της. Έτρωγα σκαμπίλι και όχι μόνο δεν με πείραζε αλλά κοιτούσα προκλητικά προκειμένου να φάω κι άλλο ένα δυνατότερο.

Όταν δεν γαμιόμουν, κοίταζα να φάω το καυλί όσο πιο πουτανίστικα γινόταν. Κούναγα τον κώλο μου όπως με είχε μάθει κόντρα στην κίνηση του γαμησιού και τα τεράστια αρχίδια της χτύπαγαν τα δικά μου με κάθε της ψωλιά βαθιά στον κώλο μου.

Οι μέρες πέρασαν και μπορώ να πω πως ούτε που θυμόμουν τη προηγούμενη ζωή μου σαν αγόρι φοιτητής. Τώρα κοίταζα την εικόνα μου στον καθρέπτη. Έβλεπα ένα ξανθό τσουλί με γυναικεία κόμμωση, μακιγιάζ και προκλητικό πουτανίστικο βλέμμα, ένα κορμί αισθησιακό, άτριχο, με σκουλαρίκι στον αφαλό και ένα πεταχτό κωλαράκι προκλητικό που τονιζόταν από ένα στρινγκάκι και φυσικά λεπτά θηλυκά πόδια που κατέληγαν σε βαμμένα κόκκινα δακτυλάκια και ψηλοτάκουνα γοβάκια.

Ήμουν μια τσουλάρα, μια αρσενική πουτάνα που ήταν ώρα να βρω τον πραγματικό μου προορισμό. Αυτό μου ανακοίνωσε η Εύα μια μέρα που με κάλεσε μπροστά της. Είχα πέσει στα τέσσερα και της έγλειφα τα παπούτσια όταν μου είπε με αυστηρότητα:

-    «Σήμερα θα έρθει ένας πολύ καλός φίλος μου. Ο Παύλος. Θέλω να τον κάνεις να περάσει πολύ καλά μαζί σου. Θα είσαι υπάκουο πουτανάκι και όλες σου οι τρύπες θα είναι στη διάθεσή του. Αυτός θα σε αξιολογήσει πριν ξεκινήσεις τις βίζιτες. Κανόνισε να μην κάνεις ότι σε δίδαξα».

-    «Θα κάνω το παν κυρία να γίνω η καλύτερη πουτάνα..», είπα γελώντας συνεχίζοντας να της φιλώ τα υπέροχα πόδια της.

-    «Ξεκίνα να δούμε…», είπε.

Και παραμερίζοντας το κιλοτάκι της μου πέταξε στο πρόσωπο τον πούτσο της που είχε ξεκινήσει να σκληραίνει. Χωρίς χέρια, τον πήρα στο στόμα και άρχισα να τρομπάρω επιδέξια κάνοντάς την να βογκάει από καύλα.

-    «Τι πουτάνα ψωλορουφήχτρα είσαι εσύ...! Θα κάνω μια περιουσία από το στοματάκι σου και την γαμημένη κωλότρυπά σου. Θα σε γαμάνε και θα σε χύνουνε κι εγώ θα κονομάω!», έλεγε κουνώντας με τα δυνατά της χέρια το κεφάλι μου ρυθμικά επάνω στο καυλί της.

-    «Ξάπλωσε μωρή ανάσκελα να σου ανοίξω το κωλί!», είπε δίνοντάς μου ένα μπατσάκι.

Υπάκουσα και ξάπλωσα στον καναπέ με τα πόδια ανοικτά σαν πουτάνα της Φυλής. Η Εύα πλησίαζε παίζοντας με τον κατακαυλωμένο πούτσο της και αφού ακούμπησε τα πόδια μου στους ώμους της, ακούμπησε το πουτσοκέφαλό της στη γαμημένη σούφρα μου. Τώρα τον έπαιρνα με λίγο σάλιο μόνο, μιας και ήμουν αρκετά ανοικτός από πίσω. Η κωλοτρυπίδα μου το ρούφηξε λαίμαργα και μια κραυγή καύλας βγήκε από το στόμα μου…

-    «Άνοιξε η κωλάρα σου μωρή και βογκάς, ε;», έλεγε παθιασμένα η Εύα καθώς άρχισε να με γαμάει.

Η πούτσα της έσκαβε βαθιά το κωλάντερό μου και μου είχε βάλει φωτιά στον κώλο. Με γαμούσε, με έπαιρνε σαν να ήμουν η πιο ξεφτιλισμένη πόρνη. Δεν είναι μόνο ότι μου γαμούσε την κωλάρα μου, δεν είναι τα σκαμπίλια που μου έδινε, αλλά πάνω από όλα καύλωνα από το βρισίδι που μου έδινε.

«Πουτάνα, ξεκωλιάρα, πούστρα... τσουλί...», Μερικές μόνο από τις βρισιές που έλεγε και όχι μόνο δεν τις άκουγα σαν μαχαίρια στην καρδιά μου αλλά λάτρευα που με αποκαλούσε έτσι και ήθελα να γίνω στην πραγματικότητα ότι με αποκαλούσε. Ήθελα να γίνω πουτάνα...

-    «Χύνωωω!!!», είπε βογκώντας γεμίζοντας το κωλαράκι μου χύσια. «Θα σε γκάστρωνα μωρή ξεκωλιάρα. Αν ήσουν γκόμενα θα είχες γκαστρωθεί μωρή! Θα σου είχα ανοίξει τη μήτρα!»

Έβγαλε το υγρό της καυλί από τον κώλο και έτσι όπως ήταν μου το έδωσε στο στόμα.

-    «Καθάρισέ το μωρή από τα χύσια και τα υγρά της κωλάρας σου!», είπε.

Το ρούφηξα λαίμαργα και άρχισα να το γλείφω και να το καθαρίζω με τη γλώσσα.

-    «Μωρή καριόλα έγινες πρώτης τάξεως τσουλί! Θα σε γλεντήσουμε καλά το βράδυ…!», είπε γελώντας.