Η τραβεστί με έβγαλε στη βίζιτα (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Κοκκίνισα από ντροπή και κατέβασα το βλέμμα. Οι κουβέντες της ήταν σκληρές και ωμές αλλά ήταν αλήθεια, χώρια που ερεθιζόμουν από το πρόστυχο τρόπο που μου μίλαγε.

-    «Έχεις δύο επιλογές…», είπε. «Η πρώτη επιλογή είναι να αισθανθείς ενοχή από το γαμήσι που έφαγες και να φύγεις, να ξαναντυθείς άντρας και να φαντάζεσαι κάθε βράδυ ότι ντύνεσαι τσουλάκι και σε γαμάνε. Κάθε τόσο θα πηγαίνεις κρυφά να σε γαμάει κάποια τραβεστί και μετά πάλι θα πηγαίνεις στο σπίτι σου να κάνεις τον άντρα. Θα σου φύγουν ένα σωρό λεφτά για να σε γαμάνε και δεν θα μείνεις ικανοποιημένος ποτέ με τη ζωή σου».

Και συνέχισε…

-    «Η άλλη επιλογή, είναι να μείνεις μαζί μου. Αυτό από μέρους σου θα θέλει αποφασιστικότητα. Θα σε σπιτώσω και θα ξεκινήσουμε την εκπαίδευσή σου. Για αρχή θα μάθεις να ντύνεσαι να μακιγιάρεσαι και να είσαι «γυναίκα». Αυτό θα είναι εύκολο γιατί προφανώς έχεις ταλέντο και δεν έχω ξαναδεί πουστράκι που να του πηγαίνουν τόσο πολύ τα γυναικεία όσο πάνε σε εσένα!»

Συνέχισε λέγοντας:

-    «Φυσικά δεν τελειώνουμε εδώ. Θα πρέπει να αποκτήσεις και υποτακτική προσωπικότητα μιας και αυτό σου ταιριάζει. Εδώ θα μάθεις να υποτάσσεσαι και να λατρεύεις τον πούτσο όσο τίποτε. Όλη σου η υπόσταση θα είναι να υπηρετείς τον πούτσο και τον κάθε γαμιά σου.  Θα τρως καθημερινά τα σκαμπίλια σου, τις τιμωρίες σου και φυσικά πολύ - πολύ εξευτελισμό. Θα σε κάνω ένα ξεφτιλισμένο τσουλάκι και θα φροντίσω να το θυμάσαι συνέχεια. Ο κωλαράκος σου ή θα γαμιέται από μια πούτσα ή θα τρώει ξύλο. Στην αρχή θα σε πηδάω εγώ για να μάθεις και φυσικά για να απολαύσω το αχρησιμοποίητο κωλαράκι σου. Όταν σου το ανοίξω καλά - καλά, θα αρχίσω να σου φέρνω και άλλους γαμιάδες ή φίλες μου τραβεστί να σε γαμάνε και αυτοί. Θα χορτάσεις πούτσο, χύσια και ξύλο. Στη συνέχεια θα σε περιμένουν δεκάδες πελάτες που θα γεύονται τον κωλαράκο σου όπως γουστάρουν. Λοιπόν, μωρή, τι επιλέγεις; Θα ντυθείς και θα φύγεις ή θα μείνεις;»

-    «Θα μείνω κυρία…», είπα με κατεβασμένο το κεφάλι.

Η Εύα με σκαμπίλισε και πάλι δυνατά ενώ πήρε στα χέρια της μια ξύλινη βούρτσα.

-    «Γύρνα τώρα μπρούμυτα να πάρει ο τσουλίστικος κώλος σου ένα μάθημα για το τι σε περιμένει…», είπε γελώντας.

Υπάκουσα και γύρισα μπρούμυτα. Η Εύα πήρε θέση πίσω μου και με δύναμη άρχισε να μου δίνει ξυλιές στον κώλο με τη βούρτσα. Οι φωνές μου αντήχησαν στο δωμάτιο. Ο κώλος μου πήρε φωτιά καθώς οι ξυλιές της έπεφταν δυνατά χωρίς έλεος.

Κάποια στιγμή που έκλαιγα γοερά, είδα από τον καθρέπτη ότι είχε καυλώσει φοβερά. Της άρεσε να με δέρνει και το περίεργο είναι ότι παρόλο τον πόνο που ένιωθα, άρεσε και σε εμένα.

-    «Με καύλωσες μουνάρα!», είπε και σταμάτησε το ξύλο με τη βούρτσα.

Με πλησίασε και με μια κίνηση που έμπηξε το πούτσα της βαθιά μέσα στο κωλαράκι μου μόνο με λίγο σάλιο αντί για λιπαντικό. Ούρλιαξα από το πόνο αλλά εισέπραξα μόνο ένα δυνατό χαστούκι στα κωλομέρια.

-    «Βγάλε το σκασμό μωρή πουτάνα που μου κάνεις τη παρθένα και γαμήσου καλά!», είπε αρχίζοντας να με γαμάει με βίαιο απότομο τρόπο.

Έκλαιγα από τον απρόσμενο αυτό βιασμό και με ανακούφιση δέχτηκα τα χύσια της για ακόμα μια φορά μέσα μου.

-    «Δεν τελειώσαμε πουτάνα…», είπε.

Και τραβώντας με από το μαλλί με έσυρε μέσα στο μπάνιο. Έφαγα τρία - τέσσερα δυνατά σκαμπίλια ακόμα και με έβαλε να γονατίσω μπροστά της ενώ εκείνη κάθισε στη λεκάνη και άρχισε να αφοδεύει. Αισθανόμουν απαίσια, ντρεπόμουν και σιχαινόμουν.

-    «Θα μάθεις τώρα ξεσκισμένη ξεκωλιάρα μια μεγάλη αλήθεια. Ότι ακόμα και το να μου σκουπίσεις τον κώλο αποτελεί προνόμιο για σένα και θα πρέπει να με ικετέψεις φιλώντας μου τα πόδια. Κάντο τώρα!»

Δίστασα. Ήθελε να την ικετέψω να της σκουπίσω τον κώλο. Έφαγα ακόμα ένα χαστούκι μέχρι που έσκυψα και φίλησα το γοβάκι της.

-    «Σας παρακαλώ κυρία, επιτρέψτε μου να σας...», δίστασα και με ξανασκαμπίλισε.

-    «Να σας καθαρίσω τον κώλο…», συμπλήρωσε η Εύα.

-    «Να σας καθαρίσω τον κώλο…», είπα δειλά με λυγμό.

-    «Βεβαίως!» είπε η Εύα.

Και σηκώθηκε γυρίζοντας το κώλο της προς το μέρος μου.

-    «Να κάνεις καλή δουλειά!», είπε γελώντας.

Υπάκουα πήρα χαρτί και της σκούπισα καλά - καλά την κωλοτρυπίδα ενώ εκείνη διασκέδαζε εις βάρος μου.

-    «Έτσι παλιοκαριόλα. Αυτό είσαι άξιος να κάνεις…»

-    «Τελείωσα κυρία…», είπα κόκκινος από ντροπή.

-    «Σκούπισες καλά τον κώλο μου;»

-    «Μάλιστα».

-    «Φίλησε μου την τρύπα τότε!», διέταξε.

Δίστασα αλλά δεν άντεχα άλλα χαστούκια. Έχωσα το πρόσωπό μου στην κωλάρα της και της φίλησα την κωλοτρυπίδα κάνοντάς την να γελάσει.

-    «Με γλώσσα!», συμπλήρωσε.

Κατέληξα να της κάνω ένα υπέροχο γλειφοκώλι χωρίς να αισθάνομαι τύψεις αλλά μόνο μια αισθησιακή ντροπή

-    «Το πέρασες το πρώτο τεστ τσουλάκι. Θα ακολουθήσουν και άλλα…»

Ανυπομονώ να μου γράψετε αν σας άρεσε…