Αργή αποπλάνηση (gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Πολλά πράγματα μπορούν να με καυλώσουν όταν βρίσκομαι με το μωρό μου και προσπαθώ να εισβάλλω μέσα στην κωλοτρυπίδα του. Όλα ξεκινούν όταν είμαστε ακόμα ντυμένοι. Όταν γδυνόμαστε και εξερευνούμε ο ένας το κορμί του άλλου.

Όταν καυλώνω κανένα προκαταρκτικό παιχνίδι, κανένα παθιασμένο φιλί δεν είναι ικανό να με συγκρατήσει. Σκέφτομαι μόνο την διείσδυση. Την διείσδυση και τίποτα άλλο.

Φυσικά, υπάρχουν και εξαιρέσεις. Συγκεκριμένα, πολλές φορές αυτά τα φρενιτιώδη φιλιά χαοτικής διάρκειας καταφέρνουν να τιθασεύσουν τις ορμές μου, έστω και για λίγο, μα δεν μπορώ να απομακρύνω τη σκέψη μου από τη στιγμή που ο πούτσος μου θα βρεθεί μέσω του.

Βγάζοντας το σλιπ, αρπάζω τον πούτσο μου και τον παίζω απροκάλυπτα για παραπάνω από δέκα λεπτά προετοιμάζοντάς τον.

Όταν δεν πάει κάτι καλά, χρειάζομαι κάτι περισσότερο για να καυλώσω. Ένα κωλοδάχτυλο είναι χρήσιμο πριν το γαμήσι.

Το κωλοδάχτυλο είναι μια μορφή αργής αποπλάνησης…

Έχοντας τον πούτσο, πια, σκληρό του επιτρέπω να με καβαλήσει. Πάνω στον καναπέ ξαπλώνουμε και αφού το γαμήσι έχει ήδη ξεκινήσει, έχουμε το χρόνο να χλευάσουμε ο ένας τον άλλο με τρυφερά, παθιασμένα φιλιά.

Φιλιά εδώ και εκεί… παντού στα κορμιά μας. Έχουμε το χρόνο να αφήσουμε τα χέρια μας να περιπλανηθούν πάνω μας. Όσο διαρκεί το γαμήσι, μου μουρμουρίζει βρώμικες, ερωτικές σκέψεις και ιδέες στα πάντα πρόθυμα αυτιά μου.

Ρυμουλκεί τους λοβούς των αυτιών μου με την άκρη της γλώσσας του κι εγώ αρπάζω τις μπούκλες του και τις τραβάω προσπαθώντας να τις ισιώσω.

Κάπως έτσι συνεχίζουμε, απολαμβάνοντας την αναμονή της εκσπερμάτισης. Συζητώντας, πειράζοντας ο ένας τον άλλο με τη σκέψη πάντα στην απόλυτη ευχαρίστηση.