Ξέσκισμα στο αυτοκίνητο (gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Χθες το βράδυ με πήρε τηλέφωνο ο γαμιάς μου και μου είπε πως είχε πολλές καύλες και πως ήθελε να με πηδήξει κάπου κοντά στη θάλασσα.

Δεν χρειάστηκε δεύτερη κουβέντα. Όταν με διατάζει ένας πουτσαράς, υπακούω τυφλά, άλλωστε πρωτομαγιά ήταν ένα μαγιόξυλο έπρεπε να το φάω.

Ντύθηκα και τον πήγα να τον συναντήσω στο ραντεβού μας με το αυτοκίνητο μου . Πήγαμε σε ένα απόμερο σημείο κάπου έξω από το Βόλο κοντά στη θάλασσα.

Με το που έσβησα τη μηχανή με άρχισε στα γλωσσόφιλα ενώ το χέρι μου κατευθύνθηκε στην σηκωμένη πούτσα του. Με έβριζε χυδαία και με παρακαλούσε να του την πάρω στο στόμα.

Του κατέβασα το παντελόνι και του πήρα μια πίπα με τρελό πάθος κάνοντας τον να βογκάει από καύλα. Έγλειφα ο πούστης την πούτσα του, κατέβαινα στα αρχίδια του, έγλειφα τα μπούτια του ψηλά. Είμαι μεγάλη πούστρα κι άπειρη σε τέτοια!!!

Σε λίγο με διέταξε να κάνουμε 69. Πήρα θέση βάζοντας τον κώλο μου πάνω από το κεφάλι του κι εγώ συνέχισα το τσιμπούκι. Είναι φανταστικό να μου γλείφουν τη σούφρα κι εγώ να ρουφάω μια ψωλή.

Πέρασε πολλή ώρα με φιλιά δαγκώματα και γλειψίματα όταν ο γαμιάς μου, μου είπε πως ήθελε να με γαμήσει. Βγήκε από το αυτοκίνητο και στήθηκε όρθιος βάζοντας προφυλακτικό.

Εγώ στήθηκα σκυλίσια στα τέσσερα κι εκείνος αφού μου έχωσε πρώτα τη γλώσσα του μέσα μου, μου τον φόρεσε με δύναμη κάνοντας με να βογκήξω. Με γάμαγε δυνατά και με έβριζε χυδαία κι εγώ πηδιόμουν με χαρά.

Έπειτα από λίγο τραβήχτηκε από μέσα μου έβγαλε το προφυλακτικό κι εκσφενδόνισε τα χύσια του στα κωλομάγουλα μου και στην πλάτη μου ενώ σε μια στιγμή, χωρίς να το περιμένω, μπήκε μέσα μου έτσι χωρίς προφυλακτικό.

Γύρισα προς το μέρος του, άρπαξα την πούτσα του και την έβαλα στο στόμα μου. Ακόμα ήταν καυλωμένος. Μισή ώρα του έπαιρνα πίπα μέχρι που ξανά έχυσε μέσα στο λαρύγγι μου.

Τα ήπια όλα στην υγειά του κι έπειτα τον έβαλα να ξαπλώσει στη θέση του αυτοκινήτου και τον έγλειψα από το λαιμό ως τα πόδια.

Μετά από δυο ώρες τον γύρισα πίσω ευχαριστώντας τον γιατί για άλλη μια φορά με έκανε την πουτάνα του.

Γράψτε σχόλια…

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")