Αξέχαστο γαμήσι (Λεσβιακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι δεκαοκτώ χρονών και πάω μόνο με γυναίκες. Πριν ένα χρόνο γνώρισα τελείως τυχαία μια γυναίκα, η οποία είναι καθηγήτρια κιθάρας. Έτσι αποφάσισα να μάθω κιθάρα. Ήταν τόσο εντυπωσιακή, γοητευτική. Την κοιτούσα και έχυνα. Ήξερα όμως ότι δεν πρόκειται να την πηδήξω ποτέ. Πήγαινα κάθε μέρα σχεδόν για μάθημα γιατί μέναμε δίπλα. Ένα βράδυ, γύρω στις μία, χτυπάει το τηλέφωνο μου και ήταν αυτή. Περίεργη ακουγόταν η φωνή της.. Σηκώνω το τηλέφωνο και μου λέει:

-    «Έλα από ‘δω…»

Σηκώθηκα κι εγώ και πήγα. Όταν μου άνοιξε την πόρτα αντίκρισα ένα θαυμάσιο θέαμα. Φορούσε μόνο ένα νυχτικάκι και τίποτα άλλο, από ότι μπόρεσα να καταλάβω. Μου είπε να καθίσω και μου έδωσε την κιθάρα στο χέρι λέγοντας μου να της παίξω ένα ερωτικό κομμάτι, και έτσι έκανα. Αυτή άρχισε να γδύνεται και να φέρνει το άτριχο μουνάκι της κοντά μου.

Μου πήρε την κιθάρα από πάνω μου και με καβάλησε. Άρχισε να τρίβεται πάνω μου και να μου δίνει γλωσσόφιλα. Σκέτη τρέλα! Την άρπαξα και της έβαλα το μουνάκι στο πρόσωπο μου άρχισα να την γλείφω όσο πιο γρήγορα γινόταν. Της γαμούσα την τρύπα με την γλώσσα. Κάποια στιγμή πετάχτηκε πάνω και μου λέει:

-    «Πάμε στην κρεβατοκάμαρα..»

Με πήγε μέσα στο δωμάτιο, ξάπλωσε, με πρόσταξε να βάλω το στραπόν και να την δέσω, κι αυτό έκανα. Την γύρισα στα τέσσερα, την έδεσα και άρχισα να της σκίζω τον κώλο χωρίς να σταματάω. Φώναζε τόσο δυνατά και με παρακαλούσε να την χτυπάω. Συνεχώς μου έλεγε:

-    «Γάμα με, σκίσε με!!! Πιο βαθιά…»

Δεν σταματούσα λεπτό. Μέχρι που δεν άντεξα και της έδωσα το μουνί μου στο στόμα της και την πλημμύρισα με χύσια. Μου τα έγλειψε όλα και τότε, δεν πρόλαβα να κουνηθώ και μου έχωσε τέσσερα δάχτυλα στη μουνάρα μου. Ήμουν τόσο υγρή που δεν μου έφταναν. Έτσι, αφού μου έριξε μια σφαλιάρα, με έδεσε και μου λέει:

-    «Τώρα θα δεις… Να δούμε, αυτό θα σου φτάσει;»

Σηκώθηκε, άνοιξε την ντουλάπα και έβγαλε έναν τεράστιο δονητή.. της είπα:

-    «Είναι πολύ μεγάλος! Δεν θα μπει…»

-    «Σκάσε! Θα μπει.. Θα στο χώσω βαθιά!»

-    «Είναι τεράστιο! Δεν γίνεται…»

-    «Πίεσε το μουνί σου τώρα.. Είδες πως μπαίνει;»

-    «Αχ! Με πονάς, αλλά μου αρέσει πολύ! Γάμα με, σκίσε με!!!»

-    «Πάρ’ το όλο τώρα..»

Κι όπως καταλαβαίνετε μου έχωσε 26 πόντους μέσα στο ξεχειλωμένο μουνί μου πλέον. Βογκούσα, ούρλιαζα από τον πόνο αλλά δεν χόρταινα. Ήταν πολύ τρελό γαμήσι!

-    «Γύρισε στα τέσσερα!»

-    «Ότι θες εσύ καύλα μου!», της είπα.

Μου το έχωσε και στον κώλο. Έχυνα σαν τρελή παντού. Δεν το έβγαζα από τον κώλο μου. Είχα ένα στον κώλο και ένα στο μουνί και ένα τρίτο στο στόμα. Μετά από πολλές ώρες με πήρε στην αγκαλιά της και μας πήρε ο ύπνος.. Δεν έχω νιώσει ποτέ πιο ωραία!