Πρώτη φορά (gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Άγγελο. Είμαι 24 ετών και ορφανός κι από τους δύο γονείς από τα δέκα μου. Ανέλαβε να με μεγαλώσει η αδελφή της μάνας μου, χήρα η οποία είχε ένα μόνο γιο. Κάμποσα χρόνια αργότερα η θεία μου σκοτώθηκε σε τροχαίο, ενώ οδηγούσε μόνη γυρνώντας από τη δουλειά. Έτσι, έμεινα μόνος με τον ξάδελφο στο σπίτι του, αφού το δικό μου ήταν με νοίκι και με έδιωξαν.

Σαν όρο είχε να κυκλοφορώ και να κοιμάμαι γυμνός τουλάχιστον μέσα στο σπίτι για να μπορώ να μείνω όσο θέλω. Δέχτηκα αν και μπορώ να πω ότι στην αρχή αμφέβαλα λίγο.

Τέλος πάντων…

Μια μέρα κι ενώ κοιμόμουν, γυμνός πάντα, μπήκε στα σεντόνια ο ξάδελφος μου επίσης γυμνός. Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα γιατί ήμουν πτώμα.

Κάποια στιγμή τη νύχτα, ένιωσα κάτι να με χαϊδεύει στον κώλο. Ήταν η πούτσα του. Μια μεγάλη για τότε (14 εκατοστά), χοντρή πούτσα.

Στην αρχή κάπως μου φάνηκε. Πριν όμως αντιδράσω, μου έκλεισε το στόμα με ένα μποτάκι πράσινο και μου έδεσε τα χέρια και τα πόδια.

Σε λίγο τον ένιωσα να ανεβαίνει πάνω μου και να χώνει την πουτσάρα του στον κώλο μου. Πόναγα και μάτωσα.

Μετά όμως, όσο συνέχιζε και ο κώλος συνήθιζε στο κρέας της πούτσας του, άρχισε να μου αρέσει. Πόνεσα πολύ, όμως ήταν ένα όνειρο.

Μετά από αρκετή ώρα, περίπου μισή, κατάλαβα έντονους παλμούς στον κώλο. Έχυνε. Ήταν η απόλυτη ευχαρίστηση. Μισό λίτρο σπέρμα αποκλειστικά για των κώλο μου.

Μου την έχωσε στο στόμα βγάζοντας το μποτάκι και την έγλειψα όλη μέχρι κάτουρο. Όσο έπινα εγώ, έπαιζε τη δικιά μου η οποία άδειασε αμέσως.

Από τότε, τουλάχιστον μια φορά την ημέρα ανεβαίνει πάνω μου και μου θυμίζει την πρώτη φορά. Τον ευχαριστώ που με έκανε gay.

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")