Η έλλειψη προσανατολισμού με βόλεψε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Μια καλή φίλη με κάλεσε στο γάμο της στην Κομοτηνή. Δηλαδή στο κρεβάτι, το Μυστήριο και στο γλέντι μετά από αυτό. Επειδή δεν θα πήγαιναν άλλοι γνωστοί πήρα μαζί μου και το αγόρι μου τον Νίκο.

Σε τέτοιες περιστάσεις άμα σε δουν συγγενείς αρχίζουν τα τηλέφωνα και γι’ αυτό αποφεύγουμε να πηγαίνουμε μαζί σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Εκτός από τη φίλη μου την Φανή δεν γνώριζα κανέναν άλλο. Παρόλα αυτά περάσαμε πολύ καλά και κατά τις τρεις τα ξημερώματα φύγαμε για το ξενοδοχείο.

Εκείνη την περιοχή δεν την ήξερα καλά και είχα πιει και λιγάκι έτσι άφησα τον Νίκο να βρει το σωστό δρόμο. Αυτός έκοψε μέσα σε έναν παράδρομο που οδηγούσε μακριά από την πόλη.

Πίστεψα ότι ήθελε παιχνιδάκια και άρχισα να τραβάω πάνω τη φούστα μου και κατέβασα το κιλοτάκι μου. Ο Νίκος άρχισε να παίζει και να τρίβει με το χέρι του την κλειτορίδα μου.

Τελικά σταματήσαμε στην άκρη του δρόμου. Εγώ γλίστρησα στις πίσω θέσεις των επιβατών και ο Νίκος έπεσε στα γόνατα έξω από το αυτοκίνητο και έφαγε το μουνάκι μου μέχρι που τελείωσα.

Μετά με πήγε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου με τούρλωσε και με γάμησε πιο δυνατά από κάθε άλλη φορά μέχρι που άφησε το σπέρμα του μέσα στο μουνί μου.

Από τις φωνές μας μαζεύτηκαν σκυλιά γύρω από το αμάξι και μας γαύγιζαν.

Το πρωί στο ξενοδοχείο μου είπε ότι το προηγούμενο βράδυ πήγε από αυτόν το δρόμο επειδή είχε χαθεί αλλά τον καύλωσα με τον τρόπο που τον προκαλούσα και αποφάσισε να μου δώσει αυτό που ήθελα.

Φιλιά Ντέζη.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")