Η περιπέτεια με δύο άγνωστους (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Πριν δύο μέρες είδα σε ένα αυτοκίνητο δύο πολύ ωραίους άνδρες και τους κοίταζα πολύ επίμονα γιατί ήθελα να κάνω κάτι μαζί τους. Το κατάλαβαν ότι τους κοίταζα επίμονα και σταμάτησαν το αυτοκίνητο για να ανεβώ.

Μου είπαν ότι τους άρεσα πολύ και ότι θα ήθελαν πολύ να με γαμήσουν. Τους είπα ότι είμαι πολύ καυλωμένη και θέλω να με γαμήσουν με τα μεγάλα τους καυλιά.

Άρχισα να τους φιλάω στο στόμα κι αυτοί με φιλούσαν στο λαιμό. Μετά τους έπαιζα τα καυλιά τους και έγλυφα τα αρχίδια τους. Καύλωσα πάρα πολύ κι αυτοί φώναζαν από την καύλα τους όταν τους έπαιρνα πίπα.

Οι πούτσες τους είχαν γίνει πάρα πολύ σκληροί και ο ένας άνδρας από τους δύο είχε πάρα πολύ μεγάλο καυλί… αφού σκέφτηκα ότι θα πονέσει πάρα πολύ το γαμήσι από όλες μου τις τρύπες.

Του είπα να μου τρίβει τα μουνόχειλα μου με τον πούτσο του και όταν γίνω πάρα πολύ υγρή να αρχίσει να μου τον βάζει. Συμφώνησε και άρχισε να μου τρίβει τα μουνόχειλα με τον πούτσο του.

Με καύλωσε απίστευτα. Αφού φώναζα από την καύλα! Μετά μου έβαζε τον πούτσο του βαθιά μέσα στο μουνί μου και με γαμούσε πολύ δυνατά και γρήγορα. Μου ξέσκισε το μουνί μου.

Σειρά είχε ο κώλος μου… Μου έτριβε τον κώλο με τον πούτσο του και μετά μου τον έχωνε. Στην αρχή πόνεσε πάρα πολύ αλλά μετά άρχισα να συνηθίζω τον πόνο. Όταν με γαμούσε από πίσω, έπαιρνα τον άλλον πίπα.

Μόλις τελείωσε με τον κώλο μου, του πήρα πίπα και με έχυσε μέσα στο στόμα. Κατάπια τα χύσια του και ήταν πολύ νόστιμα.

Μετά με γάμησε ο φίλος του από το μουνί μου. Με καύλωσε απίστευτα! Μου γάμησε και τέλεια τον κώλο και μετά με έχυσε μέσα στο στόμα. Κατάπια τα τέλεια χύσια του.

Ήταν τέλεια παρτούζα.