Η γλυκιά μου η νονά (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Πάνε χρόνια, η ιστορία μου είναι παλιά. Από μικρός, τα Σαββατοκύριακα πήγαινα στη νονά μου. Εκείνη είχε δυο κορίτσια μικρότερα από μένα. Έμενε σε παραλιακή περιοχή. Μας πήγαινε για μπάνιο και στον γυρισμό μας έγδυνε και μας βοηθούσε να λουστούμε στην αυλή με το λάστιχο. Κάποια φορά παρατήρησα πως η νονά μου (Βάσω) με "χάιδευε" παραπάνω απ’ το κανονικό στο πέος μου.

Στην αρχή δεν πονηρευόμουν. Κάποια φορά όμως θυμάμαι και χωρίς να το καταλάβω άρχισα να έχω στύση... Όταν συνέβαινε αυτό η Βάσω χαμογελούσε πονηρά και μου έκλεινε το μάτι. Αυτό γινόταν για όλο το καλοκαίρι. Κάθε μέρα. Είχα φτάσει σε σημείο να το σκέφτομαι όλη μέρα και να προσμένω όλη μέρα αυτήν την στιγμή που θα μ' αγγίξει. Κάποιο Σαββατοκύριακο ο νονός έλειπε (ως συνήθως) για δουλειά εκτός. Ήμασταν τα παιδιά και η νονά. Ξέχασα να περιγράψω την Βάσω. Ήταν γύρω στα σαράντα, γεματούλα, καστανά μαλλιά και πληθωρική σε όλα. Πλούσιο στήθος, γεμάτα οπίσθια. Ένα βράδυ, και αφού είχαν ξαπλώσει τα κορίτσια στο δωμάτιο τους, εγώ στο σαλόνι, ήρθε η Βάσω και μου είπε να πάω στο δωμάτιο της να δω τηλεόραση.

Πήγα χωρίς να πονηρευτώ και χάζευα τηλεόραση. Ήρθε και εκείνη μετά από ώρα. Φορούσε ένα μικρό σορτς και μια μπλούζα φαρδιά. Κάθισε δίπλα μου και άρχισε να με ακουμπά απαλά στο πέος μου. Μεγάλωσε αμέσως. Γέλασε και με ρώτησε αν θέλω να δω τα στήθη της. Καταντράπηκα και δεν απάντησα. Με μιας ανέβασε την μπλούζα και έβαλε το χέρι μου μέσα. Πρωτόγνωρη αίσθηση που δεν θα ξεχάσω. Ένα γυναικείο στήθος, ζουμερό. Άρχισα να ψάχνω το στήθος της. Δεν είχα ξαναγγίξει. Μου κατέβασε το σορτς και άρχισε να μου πειράζει το πέος. Άλλη πρωτόγνωρη αίσθηση. Μουρλάθηκα! Έσκυψε και άρχισε να πιπιλάει το πέος μου με τα γλυκά της σαρκώδη χείλη... Δεν άντεξα για πάνω από δυο λεπτά και ένιωσα να αδειάζω...

Είχα τελειώσει στο στόμα της και δεν είχε αφήσει σταγόνα... Με φίλησε και με έβαλε για ύπνο. Βδομάδες αργότερα και αφού αυτό το σκηνικό επαναλήφθηκε πολλές φορές, μου ζήτησε να γδυθώ και να ανεβώ πάνω της. Απίστευτη ηδονή!!! Η Βάσω με ήθελε μέσα της. Ήθελε να είναι η πρώτη μου. Άρχισα να κουνιέμαι χωρίς ρυθμό ενώ το βλέμμα μου ήταν καρφωμένο στα στήθη της που κουνιόντουσαν πέρα - δώθε. Δεν άντεξα και φυσικά δεν τραβήχτηκα (τώρα καταλαβαίνω κάποια πράγματα).

Τελείωσα μέσα της μουγκρίζοντας. Ξάπλωσα δίπλα της αλλά μετά από λίγο ήθελα κι άλλο. Γύρισε στα τέσσερα η νονά και ξαναμπήκα μέσα της ενώ χάιδευα τα στήθη της... Τελείωσα γρήγορα μέσα της και πάλι, πιο δυνατά αυτήν την φορά. Βγήκα και ξάπλωσα και αποκοιμήθηκα στα στήθη της. Το πρωί βρέθηκα στον καναπέ ντυμένος και σκεπασμένος. Λες και ήταν όνειρο. Αλλά δεν ήταν. Συνέχισε αυτή η ιστορία μέχρι που πήγα φαντάρος και η νονά ήταν πενήντα! Μέχρι σήμερα την ευγνωμονώ και την σκέφτομαι την νονά...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")