Μια βραδιά σε σεξ σινεμά στη Θεσσαλονίκη (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι ο Γιώργος τριάντα τριών. Στο σεξ σινεμά είχα πάει τρεις φορές κι έβλεπα έκπληκτος το τι γινόταν. Την τελευταία φορά αποφάσισα να αφεθώ. Πήγα λοιπόν και έβλεπα μια ταινία σεξ. Σε ένα σημείο έχει κάτι δωματιάκια για ιδιωτικές προβολές καθόταν ένας τύπος γεροδεμένος ψηλός. Αμήχανος πήγα να κάτσω και μόλις έκατσα μου είπε:

-    «Κάτσε αλλά έχω τελειώσει».

Σάστισα. Σηκώθηκα και έφυγα, αλλά μετά από λίγο ξαναπήγα. Έκατσα, έκλεισα την πόρτα και έβγαλα έξω την πούτσα μου δίπλα του και άρχισα να την παίζω. Αυτός ατάραχος σε λίγο άρχισε να μου χαϊδεύει το πόδι. Σοκαρίστηκα αλλά δεν έκανα πίσω. Μετά από λίγο κατέβασε το παντελόνι του και φάνηκε η πούτσα του ξυρισμένη από τη δικιά μου και μεγάλη. Πεσμένη βέβαια.

Μου έπιασε τη δικιά μου και μου την έπαιζε ταυτόχρονα με τη δική του. Μετά από πολύ λίγο έπιασα κι εγώ την δική του που είχε σηκωθεί λίγο. Χωρίς να περάσει πολύ ώρα βρέθηκα να τον γλείφω. Ήταν υπέροχη αίσθηση. Ήταν η πρώτη μου φορά. Χωρίς να αργήσει μου κατέβασε το παντελόνι και άρχισε να παίζει με την κωλοτρυπίδα μου. Ένιωσα πολύ καύλα και δεν αρνήθηκα.

Συνέχιζα να τον γλείφω σαν τρελός. Με μια κίνηση με ρώτησε αν έχω προφυλακτικό. Είπα «Έχω». Αλλά δεν ήξερα τι το ήθελε. Με μια κίνηση βγάζει ένα δονητή και βάζει το προφυλακτικό. Τραβήχτηκα.

-    «Ηρέμησε…», μου είπε.

-    «Δεν το έχω ξανακάνει…», του είπα.

Συνέχισε να μου βάζει δάχτυλο. Αυτός ασχολούταν με τον κώλο μου έχοντας το δάχτυλο του μέσα και εγώ με την πούτσα του προσπαθώντας να την κάνω σκληρή, αφού όπως μου είχε πει είχε μόλις χύσει. Με έστησε με μια βίαιη κίνηση στα τέσσερα . Δεν αντιστάθηκα αφού η καύλα μου ήταν μεγάλη και άρχισε να βάζει σιγά - σιγά το δονητή πίσω μου.

Ήταν μεγάλος… δεν άντεχα. Μετά από κανένα εικοσάλεπτο προσπάθειας και έχοντας βάλει αρκετό για πρώτη φορά μέσα μου, τραβήχτηκα μέσα στον πόνο και στην καύλα και έχυσα σαν τρελός.

Θα ήθελα να μου ξανασυμβεί και να ολοκληρώσω την μισή εμπειρία που είχα…

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")