Η μάνα του κολλητού μου (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Από μικρός είχα τρελό κόλλημα με την μάνα του φίλου μου. Την έβλεπα και έχυνα. Όταν έφτασα δεκαοκτώ τράβαγα μαλακίες με τα στρινγκ της που τα μύριζα. Ένα καλοκαίρι, πριν τρία χρόνια περίπου, μήνας Αύγουστος πήγα σπίτι της και καλά να βρω τον Χρήστο αλλά στην πραγματικότητα ήθελα να πάρω μια κιλότα της. Μπήκα μέσα και μου λέει:

-    «Ο Χρήστος δεν είναι εδώ πασά μου».

-    «Ok! Θα τον περιμένω…», της λέω.

Καθίσαμε και μιλάγαμε για διάφορα θέματα μέχρι που φτάσαμε στο ερωτικό. Ξαφνικά μου λέει ότι ζεσταίνεται και αρχίζει να βγάζει λίγο το νυχτικό και έτσι μπορούσα να δω καθαρά τις μπουτάρες της. Καθώς είδε το φούσκωμα στο παντελόνι άρχισε να μου τον ακουμπάει και να μου τον γλείφει πάνω από το παντελόνι. Καθώς τον πετάω έξω, τα 20 εκατοστά μου της φανήκανε τεράστια!

Άρχισε να μου την γλείφει με μανία και μετά από λίγα λεπτά έχυσα μέσα στο στόμα της με αποτέλεσμα να τα καταπιεί όλα. Μετά χωρίς να κάτσω ούτε λεπτό, της τον καρφώνω με τόση δύναμη που άρχισε να ουρλιάζει τόσο δυνατά που μας άκουσε όλο το τετράγωνο…

-    «Σκίσε την μάνα του φίλου σου!»

-    «Την σκίζω με δύναμη!», της απαντάω.

Μετά από είκοσι λεπτά την χύνω μέσα στο μουνί της. Άρχισε να μου παίρνει πίπα και μου λέει:

-    «Θέλω να με ξεπαρθενιάσεις εσύ από πίσω! Εσύ, και μόνο εσύ!!!»

Πήρα βαζελίνη και άλειψα την τρύπα της και με ένα σάλτο το έμπηξα μέσα με αποτέλεσμα να γκαρίξει και να δακρύσει. Την γάμαγα πολύ ρυθμικά από τον κώλο και γρήγορα. Δεν άρχισα να την χύσω. Άρχισε μετά να μου παίρνει πίπα και να μου τον καθαρίζει καθώς τα χύσια έβγαιναν από τον κώλο της. Μου λέει μέσα σε αναστεναγμούς:

-    «Θέλω να μου κάνεις γλειφομούνι!»

Έτσι, άρχισα να πίνω τα υγρά της από το μουνί. Όταν ξαφνικά μπήκε μέσα ο Χρήστος. Μετά από μερικούς μήνες έμαθα ότι ήτανε έγκυος… από

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")