Αναπάντεχη έκπληξη (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Εδώ και μερικούς μήνες έχω γνωρίσει έναν τύπο στο ίντερνετ. Μιλήσαμε στο chat κάποιες φορές και φαινόταν πολύ γαμάτος τύπος αλλά δεν είχα δει ποτέ φωτογραφία του. Είχε βέβαια μια ωραία ακέφαλη στο προφίλ του αλλά σκεφτόμουν «σιγά μην ήταν δική του».

Επίσης μένουμε σε διαφορετικές πόλεις, οπότε δεν έπαιζε πιθανότητα να κάνουμε κάτι.

Πριν μερικές μέρες λοιπόν, τον πετυχαίνω πάλι και μιλάμε, μέχρι που έγινε κάτι αναπάντεχο! Μου λέει να ανοίξουμε κάμερα (παλιότερα δεν είχα γι’ αυτό δεν τον είχα δει και ποτέ). Συμφώνησα εγώ μιας και δεν είχα και τίποτα να χάσω.

Τότε όμως είναι που έφαγα την κεραμίδα! Γιατί είναι και κούκλος! Έχει ένα χαμόγελο άλλο πράγμα! Με το που τον είδα γυάλισε το μάτι μου... και καύλωσα στη στιγμή!

Συνεχίσαμε να μιλάμε φιλικά μέχρι που αρχίσαμε τα υπονοούμενα κι εγώ και αυτός. Πριν περάσει πολλή ώρα αρχίσαμε να βγάζουμε τα ρούχα. Πρώτα αυτός την μπλούζα του, μετά εγώ, μετά το φανελάκι, μετά το παντελόνι... Και όλο αυτό έγινε σιγά - σιγά και βασανιστικά.

Είχα τρελαθεί, δεν το πίστευα! Ο τύπος είναι αρρενωπότατος και γραμμωμένος, όχι τρελά πράγματα αλλά σκέτη καύλα...

Μένει λοιπόν με το μαύρο σλιπάκι και διαγράφεται το πολλά υποσχόμενο περιεχόμενό του... Το βγάζει κι αυτό και μένει εντελώς γυμνός...  εγώ είχα τρελαθεί από καύλα... και αυτός επίσης.

Βλέπω ένα μεγάλο καλοσχηματισμένο πούτσο και ήθελα τόσο να τον γλύψω και να τον κάνω να βογκάει από ηδονή.

Αρχίσαμε να παίζουμε τα καυλιά μας κι εγώ ήθελα να πεταχτώ από την οθόνη να τον βάλω κάτω και να του αλλάξω τα φώτα. Εκείνος είχε καυλώσει τόσο που ίδρωσε ολόκληρος και κρατιόταν με το ζόρι για να τελειώσουμε μαζί.

Τελικά δεν άντεξε κι άρχισε να χύνει... να χύνει τρελά. Το σπέρμα του πετάχτηκε μέχρι το στήθος του... Με το που το είδα έχυσα κι εγώ.

Η συνέχεια σε άλλη ιστορία…

 

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")