Σκλάβος για μια μέρα (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Ήθελα και εγώ να μοιραστώ μαζί σας την δική μου εμπειρία. Είμαι είκοσι οκτώ χρονών, παθητικός, σοβαρό παιδί και έχω κάποιες εμπειρίες με άντρες. Πριν λίγο καιρό όμως είχα μια τελείως διαφορετική εμπειρία…

Γνωρίστηκα με έναν άντρα από το ίντερνετ. Μιλούσαμε λίγο καιρό στο ίντερνετ μέχρι που αποφασίσαμε να συναντηθούμε. Μου είχε πει από πριν ότι του άρεσε να είναι αυταρχικός στο σεξ αλλά εγώ ήμουν τελείως άπειρος σε αυτά.

Δώσαμε ραντεβού σπίτι του. Μόλις μου άνοιξε την πόρτα είδα έναν γοητευτικό αλλά άγριο άντρα, γύρω στα σαράντα περίπου 1.80 ύψος, 85 κιλά, τριχωτός, μελαχρινός, αξύριστος. Με κοίταξε αγριεμένος και μου είπε να μπω μέσα χωρίς να με χαιρετίσει. Μόλις έκλεισε η πόρτα με διάταξε να γδυθώ. Εγώ πάγωσα και έμεινα άφωνος. Αυτός εκνευρίστηκε. Με χαστούκισε και άρχισε να με βρίζει.

-    «Δεν άκουσες τι σου είπα μαλάκα; Γδύσου τώρα!», μου είπε.

Τώρα υπάκουσα και γδύθηκα. Αυτός κάθισε σε μια πολυθρόνα και με διάταξε να ξαπλώσω στο πάτωμα. Με διάταξε να του βγάλω τα παπούτσια και να του γλύψω τα πόδια. Μόλις έβαλα την γλώσσα του στα πόδια μου τρελάθηκα. Ήταν ότι καλύτερο έχω νιώσει ποτέ. Είχα δυνατά πόδια με μεγάλε πατούσες. Μύριζαν ιδρώτα και είχαν μια έντονη γεύση.

Άρχισα να γλείφω λυσσασμένα. Αυτός με έβριζε, με έφτυνε, με χαστούκιζε. Κατέβασε το εσώρουχο του και με έβαλε να γλείψω τον τεράστιο πούτσο του. Δεν σταμάτησε ούτε μια στιγμή να με βρίζει να με φτύνει και να με χτυπάει. Έχυσε στο πρόσωπο μου.

Νόμιζα ότι είχαμε τελειώσει εκεί αλλά έκανα λάθος. Μόλις έχυσε με κλώτσησε με το πόδι του, με διάταξε να στηθώ στα τέσσερα και άρχισε να με κλωτσάει στον κώλο και να χώνει τα δάχτυλα του ποδιού του στον κώλο μου.

Τότε ξαφνικά με γυρνάει απότομα ανάσκελα και όπως ήταν όρθιος από πάνω μου άρχισε να με κατουράει παντού, στο πρόσωπο, στο σώμα. Ήταν φοβερό να νιώθω τα κάτουρα του πάνω μου. Ένιωθα απόλυτα σαν σκλάβος. Μετά μου έκανα το πιο άγριο γαμήσι που έχουν κάνει ποτέ. Αλλά αυτό που μου έμεινε ήταν η αίσθηση του σκλάβου που ένιωσα. Αυτό θέλω να ξανανιώσω.

Σας ευχαριστώ.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")