Φοβερή αιμομικτική παρτούζα (Αιμομιξία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Φίλοι πολύ καλησπέρα σας. Συνήθιζα τα καλοκαίρια να πηγαίνω στη γιαγιά μου στο χωριό. Μια μέρα το καλοκαίρι του 2003 η γιαγιά μου είχε πάει για κάτι εξετάσεις το πρωί και θα γύριζε το βράδυ.

Σε κάποια φάση έρχονται κάτι φιλαράκια (ο ένας ήταν και δεύτερος ξάδερφος) και καθόμαστε και λέμε μαλακίες. Κατά το μεσημέρι έρχεται μια άλλη ξαδέρφη μου (τι να κάνουμε στα χωριά όλοι σόι ήμαστε), με ένα καυτό μίνι και μια κοντή μπλούζα. Σε κάποια φάση μου λέει ο ένας από τους φίλους για πλάκα, για να παρεξηγηθεί η καυλίτσα:

-    «Δε βάζεις καμιά τσόντα ρε;»

Αυτή δεν αντίδρασε κι εγώ βάζω στο laptop. Μετά από κανένα δεκάλεπτο αυτή είχε καυλώσει και οι ρώγες της φαίνονταν πάνω στην μπλούζα ενώ έβαζε και το χέρι της μέσα στο μουνάκι της. Μετά σηκώνεται, κλείνει τα πατζούρια και τα παράθυρα και κατεβάζει τη φούστα της. Ξέχασα να σας πω αυτή ήταν δεκαεννιά χρονών.

Εμείς μένουμε με ανοιχτό το στόμα. Έρχεται, μας ξεκουμπώνει και ξαπλώνω εγώ στο κρεβάτι κι αυτή κάθεται πάνω μου, βάζοντας σιγά - σιγά τον πούτσο μου στο κωλαράκι της. Μετά έρχονται οι φίλοι μου και ο ένας στέκεται από πάνω μου και της τον χώνει στο μουνί και ο άλλος πάει και τον τρίβει πάνω στα μικρά αλλά κατακόκκινα βυζάκια της και μετά της τον βάζει στο στόμα.

Ξεκινήσαμε και κουνιόταν άγρια. Πρώτα την έχυσε από το στόμα, δεύτερος έχυσα εγώ και της γέμισα όλη την κωλότρυπα κι ο τελευταίος έχυσε στο άτριχο εντελώς μουνάκι της. Μετά αυτός που την έχυσε στο μουνί έφυγε αλλά οι άλλοι συνεχίσαμε.

Μετά από καμιά ώρα ξαναρχίσαμε και της έγλειφα εγώ το μουνί και ο άλλος την κωλότρυπα. Το μουνί της είχε υγρανθεί και σε λίγο έχυσε ποτάμια. Μου τον έπιασε και μου έγλειφε το κεφαλάκι. Μας λέει να τη γαμήσουμε άγρια.

Την πιάνω από τον κώλο κα την χτυπάω ανελέητα στα κωλομέρια μέχρι να της τα κοκκινίσω. Λέει πιο άγρια μέχρι να βγάλει αίμα και φωνάζει να τη χτυπήσουμε στο μουνί και να της βάλουμε μέσα ένα μπουκάλι αναψυκτικό που ήταν πάνω στο τραπέζι.

Η ξαδέρφη μου ήταν ψιλοξεσκισμένη και δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα. Την χτυπάω τρεις σφαλιάρες στο μουνί και της τσιμπάω την κλειτορίδα. Φώναζε «Κι άλλο!!!», και την κλωτσάω με τη φτέρνα πάνω στο ματωμένο μουνάκι της.

Ο άλλος πιάνει το μπουκάλι και της το χώνει ως το 1/3 περίπου. Αυτή φωνάζει «Κι άλλο!», αλλά εμείς φοβόμασταν. Το πιάνει μόνη και το πάει παραπάνω από το μισό. Ο άλλος φοβήθηκε και έφυγε.

Μου τον πιάνει και γαμιόμαστε ανελέητα. Της δαγκώνω τα βυζιά ώσπου χύνουμε και οι δύο μαζί και τρανταζόμαστε ολόκληροι. Δυστυχώς δεν ξανά επαναλήφθηκε..