Το όνειρό μου έγινε επιτέλους πραγματικότητα (Αιμομιξία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Όταν ήμουν μικρός και άρχιζα να την παίζω, οι πιο πολλές μου φαντασιώσεις ήταν με την μαμά μου.

Τότε η μαμά μου ήταν σαράντα πέντε χρονών, με ξανθά μαλλιά, 1.65, με μια ζουμερή κωλάρα. Τα βυζιά της παρά την ηλικία της ήταν στητά και πολύ ζουμερά.

Μεγαλώνοντας, της την έμπαινα άγρια γιατί την είχα ακολουθήσει πολλές φορές να πηγαίνει σε ένα σπίτι (αργότερα έμαθα πως το σπίτι ήταν του γκόμενού της) και μετά από λίγο να ακούγονται βογκητά με την γνώριμη φωνή της μαμά μου.

Αυτό γινόταν σχεδόν κάθε βδομάδα και μια μέρα που είχε πάει, πήρα την απόφαση όταν έρθει να της πω ότι θέλω να την γαμήσω.

Όταν λοιπόν ήρθε μου σηκώθηκε αμέσως γιατί η μαμά φορούσε ένα μικροσκοπικό μίνι, διχτυωτό καλσόν, ψηλοτάκουνα και μια κολλητή μπλούζα με μεγάλο ντεκολτέ χωρίς σουτιέν.

Όταν είδε την καυλωμένη πούτσα μου είπε ότι σήμερα δεν γαμήθηκε και ήθελε επειγόντως να γαμηθεί. Μου πιάνει τότε την πούτσα και αρχίζει να μου την παίζει. Τότε εγώ της λέω να μου πάρει πίπα κι αυτή αμέσως τον πήρε όλο μέσα στο στόμα της.

Εγώ δεν άντεξα πολύ και έχυσα στο στόμα της. Αυτή τα ήπιε όλα μετά πήγαμε στο δωμάτιο της και την έγδυσα. Της έκανα γλυφομούνι και μετά με καβάλησε και γαμιόμασταν έτσι περίπου μισή ώρα.

Μετά έβαλε τον πούτσο μου στην κωλάρα της και την γαμούσα έτσι για είκοσι λεπτά γιατί δεν άντεξα άλλο και έχυσα μέσα στον κώλο της (όπως μου είπε μετά).  

Πέσαμε για ύπνο γυμνοί και αγκαλιασμένοι…

Έχει και συνέχεια…