Το γαμήσι της γυναίκας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας φίλοι. Βλέποντας της απίστευτες ιστορίες που μας συμβαίνουν στη ζωή, θέλω λοιπόν και εγώ να πω τη δική μου, αλλά άκρως αληθινή.

Είμαι παντρεμένος με τη Φώφη τρία χρόνια, εγώ είκοσι πέντε εκείνη είκοσι τριών χρονών, πάρα πολύ ωραία γυναίκα πραγματικά. Στην ερωτική μας ζωή περνάμε καλά τα τρία χρόνια, έρωτα, γαμήσι φαντασίωσης, να το παίζουμε όλα καλά! Στην καύλα μας πάντα έτσι λέγαμε πως θα ήταν να κάναμε παρτούζα, και όλο της έλεγα εγώ:

-    «Πω πω! Να είχαμε και έναν ψωλαρά τώρα εε; Θα ξεσκιζόμασταν».

Μάλλον αυτή νόμιζε ότι τη δοκίμαζα μήπως θέλει άλλον και μου έλεγε:

-    «Να είχαμε και καμιά μουνάρα τώρα…»

Εγώ δουλεύω οδηγός σε εταιρία και έχω για βοηθό έναν παίδαρο εικοσιένα χρονών, σκέτη καύλα. Στη διαδρομές μας του μιλούσα συνέχεια για γυναίκες για καύλες και τέτοια, και σιγά - σιγά είχαμε ανοιχτεί. Του είπα λοιπόν ένα πρωί πως θα ήθελα να κάνω παρτούζα με τη γυναίκα μου, και θα ψάξω για παρτενέρ. Εκείνη τη στιγμή είδα το φούσκωμα που διακρινόταν στη φόρμα του. Γυρίζει και μου λέει:

-    «Εγώ τι κάνω εδώ;»

-    «Είσαι;» του λέω.

-    «Με τρέλα!» μου απαντά.

Το ίδιο βράδυ τον είχα καλέσει κιόλας σπίτι. Τον είχα ορμηνέψει να της κολλάει, τάχα μου εγώ δεν ξέρω τίποτα. Πίναμε τα ουϊσκάκια μας κάναμε πλακίτσα και περνάγαμε καλά. Όταν τελείωσε το ουίσκι είπα ότι πάω να πάρω άλλο και έρχομαι. Όταν γύρισα μετά από είκοσι λεπτά ήταν στην κρεβατοκάμαρα και κάνανε έρωτα!

Όταν το είδα τρελάθηκα απ’ την καύλα, καύλωσε μέχρι και το κωλαράκι μου, διότι τον έχω δοκιμάσει και είναι απίστευτος! Τους έβλεπα όπως κι αυτοί και τον έπαιζα ασταμάτητα. Τώρα είναι ο επίσημος γαμιάς της γυναίκας μου, και μου αρέσει τρελά. Θα γαμηθώ κι εγώ μαζί του που θα πάει.