Καλοκαίρι για πάντα (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Καλησπέρα παιδιά. Καινούργιος στην παρέα σας και θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ κάτι προσωπικό.

Πριν από δύο χρόνια είχα πάει για ένα μήνα Ισπανία για να μάθω την γλώσσα. Γυρνώντας, Αύγουστος γαρ, πήγα για διακοπές στην Πάρο. Φοβερό νησί με πολύ ζωή.

Το πρώτο βράδυ στα κλαμπάκια γνωρίζω δυο κοπέλες αλλά από λάθος το έπαιξα Ισπανός (τα είχα φρέσκα τα ισπανικά). Η μία ήταν τσιμπημένη ενώ η άλλη ήταν free.

Τις κέρασα σφηνάκια και χορεύαμε αλλά δεν έκανα τίποτα. Την άλλη μέρα τις πετυχαίνω για μπάνιο και παραλίγο να με καταλάβουν ότι ήμουν έλληνας αλλά το έσωσα.

Το βράδυ πάλι στο ίδιο σημείο του μπαρ πήγα. Η μία φιλιόταν με τον άλλον και η άλλη μου μιλούσε (στα αγγλικά). Εγώ εφόσον το έπαιζα ισπανός, αυτές μιλούσαν κανονικά ελληνικά για μένα.

Της έλεγε η φίλη της ότι είμαι ωραίο παιδί, να μου ορμήσει και πάρε τα κλειδιά του δωματίου, και τέτοια. Όντως μου σκάει το πρώτο φιλί και άρχισαν όλα…

Της είχα πει ότι με έλεγαν Χουάν. Με αυτά κι αυτά την πήρα και πήγαμε στο Μπούρτζι. Μόνο που την φιλούσα καύλωνα. Μου αντιστάθηκε λίγο στην αρχή αλλά υπέκυψε και κάναμε ένα παθιασμένο γαμήσι.

Το μόνο που θυμάμαι είναι ένα ψαράδικο να περνάει και πατάει την κόρνα του. Πολύ γέλιο μας έπιασε. Όταν τελειώσαμε της αποκάλυψα ότι είμαι έλληνας και φρίκαρε και λογικό ήταν να φύγει. Άμα ήξερε από την αρχή σιγά μην μου καθόταν. Έτσι είναι οι γυναίκες.

Αυτό παίδες θα μου μείνει αξέχαστο. Ειδικά όταν έλεγε στην φίλη της για καπότες και πες τα μου έλεγε μετά όλα κι εγώ το έπαιζα ισπανός.

Φυσικά εννοείται το κάνω κάθε χρόνο στις διακοπές μου. Δεν πιάνει πάντα ο ισπανός αλλά έχω επιτυχίες.