Η παρθένα (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια σας! Με λένε Γιώργο. Λοιπόν, στην τάξη μου (Τρίτη λυκείου πάω), έχουμε ένα καυτό γκομενάκι και είναι ξανθιά, 1.60, γαλανομάτα με στητό βυζάκι, στρογγυλό κωλαράκι, θεά!!!

Μια μέρα ήμασταν μαζί επιμελητές. Φόραγε μια καυτή μίνι φουστίτσα και ένα ωραίο μπλουζάκι. Έσβηνε τον πίνακα κι εγώ ήμουν ακριβώς από πίσω και την χάζευα…

Σε μια φάση της έπεσε το σφουγγάρι και έσκυψε να το πάρει. Σκύβοντας της σηκώθηκε η φούστα. Εγώ πήγα κόλλησα τον πούτσο μου στον κώλο της, την έπιασα από το βυζί και της λέω: 

-    «Μωρό μου έχω τρελαθεί μαζί σου! Πάμε λίγο βόλτα προς την τουαλέτα μαζί να σου πω πέντε λεπτά…»

Γυρνάει και μου λέει:

-    «Πάμε να δούμε τι θες…»

Μπήκαμε στην τουαλέτα και με το που έκλεισα την πόρτα, τη γύρισα και άρχισα να τη φιλάω. Από ότι κατάλαβα της άρεσε και ανταπέδωσε με γλώσσα. Εγώ άρχισα να της τρίβω απαλά το μουνάκι της… Αυτή μου έπιασε τον πούτσο που έγινε σκληρός!

Αμέσως εγώ της έβγαλα τη φούστα και έκανα γλυφομούνι και της έχωνα την γλώσσα μέσα. Άρχισε να βγάζει πνιχτές φωνούλες πάθους. Μετά της έβγαλα τη μπλούζα και το σουτιέν και της έγλυφα το βυζάκι. Φάνηκε να της άρεσε. Όταν τελείωσα μου λέει:

-    «Τώρα σειρά μου…»

Έβγαλε τον πούτσο μου από το τζιν και άρχισε να γλύφει. Μετά από τρία λεπτά έχυσα στο στόμα της. Αμέσως έβγαλα το προφυλακτικό που κουβαλάω πάντα μαζί μου και άρχισα αργά - αργά να της τον χώνω, πρώτα από πίσω που έβγαλε και αίμα γιατί ήταν παρθένα, αλλά και από μπροστά που πάλι έβγαλε αίμα.

Όταν τελειώσαμε, έχυσα λίγο ακόμα στο στόμα της και μου τον έγλυψε. Με όλα αυτά χάσαμε την προτελευταία ώρα αλλά άξιζε τη κόπο.

Αυτό το επαναλάβαμε πολλές φορές και συνεχίζεται ακόμα, όχι μόνο στο λύκειο αλλά και σπίτι μου και σπίτι της!