Η μάνα μου κι εγώ (Λεσβιακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια! Είμαι η Έμμα. Πριν από λίγο καιρό είχα την πρώτη σεξουαλική επαφή με γυναίκα. Από μικρή μου άρεσε να βλέπω γυμνή την μητέρα μου και εκείνης το ίδιο. Στο σπίτι συχνά ήταν γυμνή και έκανε τα πάντα για να την βλέπω.

Έχει μεγάλα βυζιά με μεγάλες ρώγες και ένα υπέροχο μουνάκι για τρελό γλύψιμο. Απολάμβανα να την βλέπω γυμνή και γούσταρα πολύ να την γαμήσω.

Μια μέρα καθώς ήμουν στο δωμάτιο μου ήρθε και μου είπε να της τρίψω την πλάτη. Ήταν ολόγυμνη και οι ρώγες της ακουμπούσαν στο πρόσωπο μου νιώθοντας τες σκληρές από καύλα.

Είχα τόσο πολύ καυλώσει που τις κοιτούσα με τα μάτια ορθάνοιχτα. Εκείνη το κατάλαβε ότι είχα καυλώσει και με διέταξε να τις πιάσω.

Χωρίς να χάσω λεπτό ορμάω και άρχισα να τις χαϊδεύω και να τις βάζω στο στόμα μου ακούγοντας την μητέρα μου να φωνάζει από καύλα. Αμέσως ξάπλωσε στο κρεβάτι και άνοιξε τα πόδια της λέγοντας:

-    «Έλα κοριτσάκι μου αφού σ’ αρέσει η μουνάρα μου. Έλα, σε περιμένει τόσα χρόνια…»

Ανοίγω τα μουνόχειλα της και αρχίζω να την γαμάω με δάχτυλο κι εκείνη φώναζε:

-    «Ναι καυλιάρικο! Έτσι, γάμα με δυνατά και γρήγορα!!!»

Όπως την γαμούσα στο μουνί γύρισε και με έγδυσε τελείως κι έτσι τα βυζιά μου ακουμπούσαν τα δικά της. Την γύρισα στα τέσσερα και άρχισα με ένα δονητή να την γαμάω δυνατά και γρήγορα.

Φωνάζαμε και οι δύο από καύλα και γαμιόμασταν όσο πιο δυνατά γινόταν.

Στο τέλος γύρισε και με φίλησε στο στόμα και μετά μου έδωσε ένα φιλί στα βυζιά μου αφήνοντας σημάδια από κόκκινο κραγιόν.