Στο τρένο με φαντάρους (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Καλησπέρα σε όλους. Με λένε Γιάννη και όταν έγινε αυτό, ταξίδευα με το τρένο και κάποια στιγμή άρχισα να γυρνώ μέσα στο τρένο από δω κι από ‘κει. Έφτασα στο βαγόνι με τις κουκέτες, περπάταγα και έβλεπα μέσα. Σε μια από αυτές ήταν τέσσερα αγόρια και κάπνιζαν και μου είπαν ότι αν θέλω να πάω και εγώ να καθίσω μαζί τους και αν καπνίζω να κάνω κι εγώ ένα τσιγάρο. Τους είπα:

-    «Όχι!», και χαμογελώντας είπα: «Μόνο πίπα κάνω».

Γέλασαν όλοι με το αστείο μου εκτός από έναν που με σοβαρό ύφος με ρώτησε αν το ρουφάω καλά. Απάντησα θετικά και σοβάρεψαν όλοι.

-    «Για να δούμε…», είπε αυτός και άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι του.

Βγάζει από μέσα ένα πούτσο 22cm και χοντρό. Γονατίζω αμέσως και αρχίζω να του γλύφω το πουτσοκέφαλο μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων, οι οποίοι με έβριζαν και άρχισαν να γδύνονται. rΓέμισε η καμπίνα με τριχωτούς ψωλαράδες και καυλωμένους, με βαριά αρχίδια. Μου έπιαναν τα μαλλιά και με τράβαγε ο καθένας στην πούτσα του. Αισθάνομαι ξαφνικά κάποιον να μου κατεβάζει την φόρμα και να χώνει το κεφάλι του μέσα στα κωλομέρια μου. Βάζει λίγο το δάχτυλο μέσα και λέει στους άλλους:

-    «Παρθένα θα γαμήσετε μαλάκες!»

Σηκώνεται και λέει:

-    «Κρατήστε τον».

Με στήνουν στα τέσσερα και αρχίζει να μου την χώνει. Ούρλιαξα από το δυνατό σπάσιμο της παρθενιάς μου. Έκλαψα, και αυτοί γέλαγαν. Άρχισε να με γαμάει δυνατά και μετά από δέκα λεπτά ήρθε η ώρα του δεύτερου να με πάρει. Με γαμούσαν όλοι για δύο ώρες. Με γάμησαν από δύο φορές όλοι και μου έχυναν το κώλο και το στόμα. Τέτοιο γαμήσι δεν έχω φάει ποτέ. Θα ήθελα πολύ να τύχει πάλι κάτι τέτοιο.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")