Αχ μπαμπά (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Η ιστορία μου μπορεί να φανεί αναγουλιαστική στους περισσότερους αλλά τι να πω, γουστάρω την ανωμαλία. Συγκεκριμένα, ο πατέρας μου, σαράντα τεσσάρων ετών, επαγγέλλεται αστυνομικός, είναι ένα δαμάλι σκέτο. Ψηλός, γεροδεμένος με τρίχες στο στήθος, όχι σε αηδιαστικό βαθμό, με λίγο κοιλίτσα, κι έναν πούτσο καύλα σκέτη!

Εγώ είμαι εικοσιένα ετών. Ο πατέρας μου έχει χωρίσει με την μάνα μου, κι έτσι μια μέρα πήγα να μείνω λίγο μαζί του. Κοιμόμουν μαζί του στο κρεβάτι, γιατί δεν είχε άλλο, κι έτσι έγινε το… γεγονός. Είχε έρθει από την δουλειά και μύριζε ουίσκι. Ξεβρακώθηκε εντελώς και ξάπλωσε.

Εγώ φορώντας μόνο ένα μποξεράκι, ένιωσα άβολα και καυλωτικά ομολογώ. Γύρισα πλάτη κι έκανα τον κοιμισμένο. Εκείνος, μέσα σε λίγα λεπτά, έχωσε το χέρι του στο μποξεράκι μου. Προσπάθησε να μου βάλει δάχτυλο…

Ήταν ηδονιστικό. Τον άφησα. Το δάχτυλο του με ερέθιζε τόσο πολύ. Μου κατέβασε κι άλλο το μποξεράκι μέχρι να το βγάλω. Το έκανα. Ένιωσα την επαφή δέρμα. Τα πόδια του τυλίχτηκαν γύρω μου. Ο πούτσος του είχε ευθυγραμμιστεί με την είσοδο του πισινού μου.

Μπήκε μέσα μου άγαρμπα. Με έσκισε! Δάγκωσα το μαξιλάρι και σφίχτηκα αλλά μερικά «αχ» μου ξέφυγαν. Εκείνος γαμούσε σαν ζώο. Τα αρχίδια του χτυπούσαν τα δικά μου. Και τότε ένιωσα έναν καυτό χείμαρρο βαθιά μέσα στον κώλο μου… Με έχυσε.

Έπεσα στο κρεβάτι ξεθεωμένος. Εκείνος καβάλησε το στήθος μου. Ο ψώλαρος του κρεμόταν επιδεικτικά στο στόμα μου. Το άνοιξα και απόλαυσα ένα facefuck άλλο πράγμα!

Αυτό είναι το μυστικό μας. Τον επισκέπτομαι συχνά. Να σκεφτείτε ότι αεριζόμουν μετά από αυτό και αντί για αέρια έβγαινε σπέρμα την υπόλοιπη μέρα.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου.