Το καλό καυλί αργεί (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Καλησπέρα σε όλα τα καλά παιδιά. Με λένε Μιχάλη και είμαι δεκαοκτώ. Το καλοκαίρι είχα πάει για διακοπές στη Ρόδο σε κάμπινγκ. Πάνω κάτω στην αρχή τα πράγματα ήταν πολύ βαρετά μέχρι που ήρθε ο Στέργιος (φίλος κάποιου από την παρέα).

Ο Στέργιος ήταν ψηλός με γυμνασμένο σώμα και ωραία μάτια. Αμέσως κόλλησα μαζί του. Κάθε πρωί λοιπόν, σηκωνόμουν νωρίτερα από όλους και καθόμουν και κοιτούσα την καυλωμένη πούτσα του και τρελαινόμουνα.

Πέρασαν δύο εβδομάδες και έβλεπα πως τίποτα δεν θα γίνει. Ένα βράδυ που όλοι έπεσαν για ύπνο, μείναμε μαζί ξύπνιοι και καθόμασταν και λέγαμε μαλακίες. Βέβαια δεν άντεχα να κάθομαι μαζί του και να μην κάνω τίποτα κι έτσι συνέχεια κοιτούσα στο δικό του κέντρο.

Κάποια στιγμή το κατάλαβε και με νόημα πήγαμε στο ντους -και καλά για μπάνιο- είπε. Εκεί, με το που είδα το σώμα του έπαθα τεράστια πλάκα ενώ αυτός γελούσε πονηρά. Αμέσως ήξερα ότι ήθελα το άτομο και φυσικά το έκανα με όλη μου την καρδιά.

Φώναζε από καύλα, με έβριζε κι εγώ τον δάγκωνα πιο δυνατά μέχρι που μου τράβηξε τα μαλλιά τόσο δυνατά κι εγώ ηρέμησα κάπως τον ρυθμό αλλά τον κράτησα καυλωμένο σαράντα πέντε λεπτά.

Μετά δεν άντεξε και με έχυσε στο πρόσωπο κι ένιωσα ακριβώς σαν πουτάνα. Του άρεσε όμως.

Μόλις τελείωσαν οι διακοπές, έμαθα πως έκανε σχέση και τον έχασα για τα καλά. Αυτά φίλοι και φίλες...