Ο Θείος ήταν τύφλα (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι ο Γιάννης και είμαι δεκαεννιά ετών.
Η ιστορία μου αρχίζει με εμένα στο σπίτι του Θείου ως φιλοξενούμενος. O Θείος είναι ένας ψηλός με παχάκια, όχι χοντρός, ωραίος άνδρας, και πολύ βαρβάτος.

Πάντα ήθελα να τον νιώσω, αλλά ως παντρεμένος και ως γνήσιο αρσενικό δεν έδειχνε να γουστάρει να γαμάει αγοράκια.

Η φάση παίχτηκε όταν σε ένα γλέντι βγήκε σχεδόν νοκ-άουτ και τον πήγα εγώ στο δωμάτιο. Εκεί τον ξάπλωσα, και πήγα να βγω αλλά δεν μπορούσα να μην προσέξω το εξόγκωμα στο παντελόνι του. Είχε γίνει αντίσκηνο.

Πλησίασα και με αργές κινήσεις άρχισα να ξεκουμπώνω το φερμουάρ του. Του έβγαλα το παντελόνι έτσι που αν με έβλεπε κανείς, θα έλεγα απλώς ότι τον γδύνω να κοιμηθεί. Του άνοιξα τα πόδια για χώρο και ξάπλωσα ανάμεσα τους.

Έξω το γλέντι καλά κρατούσε. Μύρισα τον πούτσο του πάνω από το εσώρουχο. Εκείνος με μισάνοιχτα μάτια έλεγε ασυναρτησίες. Με αποκαλούσε Ελένη που είναι το όνομα της Θείας μου, δηλαδή της γυναίκας του, οπότε ήξερα ότι δεν καταλάβαινε και πολλά. Του κατέβασα το μποξεράκι. Ένας πέος δεκαοκτώ εκατοστών τινάχτηκε από μέσα.

Οι πουτσότριχες ήταν πολλές αλλά πιο πολύ με άναβε. Κατέβασα το πετσάκι και άρχισα να γλύφω το πουτσοκέφαλο. Είχε περίεργη γεύση. Έγλυψα γύρω-γύρω και εκεί βόγκηξε αλλά συνέχισε να με αποκαλεί Ελένη.

Εγώ δεν μιλούσα. Δεν ήθελα να αντιληφθεί ότι αυτός που του έγλυφε την πούτσα ήταν ο αγαπημένος του ανιψιός. Έγλυφα σιωπηλά και τον κοιτούσα αλλά εκείνος είχε κλείσει τα μάτια και απλώς μιλούσε. Έλεγε:

-    «Τι ωραία που γλύφεις μωρό μου!»

Δεν νομίζω ότι μιλούσε σε μένα γιατί σας μιλάω ειλικρινά αν ήξερε ποιος τον γλύφει θα με είχε σκοτώσει. Άρχισα να του κάνω βαθύ λαρύγγι, όλος μέσα. Ήταν υπέροχο καυλί. Τον έβαζα όλον μέσα ενώ τον έπαιζα με το χέρι μου στην βάση.

Μέσα σε δευτερόλεπτα με έχυσε στο στόμα. Ξέπλυνα το στόμα μου και τον άφησα να κοιμηθεί.

Μέχρι τώρα δεν νομίζω καν ότι πήρε χαμπάρι ποιος του έκανε την καλύτερη πίπα της ζωής του...