Αυνανισμός: η συνήθεια που έγινε λατρεία (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το: Γεια σας! Είμαι μια όμορφη και νέα κοπέλα που πειραματίζεται συνεχώς με τον αυνανισμό.

Άρχισα να χαϊδεύω το μουνάκι μου από μικρή ηλικία. Ένιωθα ότι έκανα κάτι κακό που δεν έπρεπε να το μάθει κανείς. Δεν το σταματούσα όμως. Κλεινόμουν με τις ώρες στο δωμάτιο μου βλέποντας τσόντες στον υπολογιστή και παίζοντας το μουνάκι μου.

Ακόμα και τώρα που δίνω σε διάφορους τύπους το κορμάκι μου και ικανοποιούμαι από το γαμήσι, τους βάζω συχνά στο πρόγραμμα μου τον αυνανισμό. Δεν έχω δονητή δυστυχώς αλλά βολεύομαι με αγγούρια, κεριά και το ρολ-ον αποσμητικό μου.

Ακόμα θυμάμαι πως ξεπαρθενεύτηκα με ένα αγγούρι. Μια μέρα έλειπαν όλοι από το σπίτι και δεν έχασα ευκαιρία. Μπήκα στην αγαπημένη μου ιστοσελίδα με τσόντα. Άρχισα να υγραίνομαι. Έβαλα το χέρι μου στο μουνί μου.

Είχα καυλώσει πολύ. Η τσόντα έδειχνε δυο λεσβίες και κάποια στιγμή άρχισαν να παίζουν με δονητές. Εγώ καύλωσα κι άλλο και ήθελα και εγώ να νιώσω μέσα μου έναν πούτσο, έναν δονητή, κάτι. Το ήθελα όσο ποτέ.

Πήγα στην κουζίνα. Βρήκα ένα αγγούρι όχι πολύ μεγάλο. Το έσπρωξα αργά στο υγρό μουνάκι μου. Γλίστρησε εύκολα καθώς ήταν μικρό και το μουνί μου γεμάτο υγρά.

Άρχισα να το μπαινοβγάζω γρήγορα. Ένιωσα λίγο πόνο και σοκαρίστηκα όταν είδα το αίμα της παρθενιάς αλλά ήταν τόση η καύλα μου, που άρχισα και φώναζα σαν τρελή από ηδονή.

Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη ότι ήθελα πολύ κάποιος να με γλύψει. Όποτε το σκεφτόμουν γινόμουν μούσκεμα.

Έτσι λοιπόν μια μέρα, ήμουν στο σπίτι μου αγκαλιά με το αγαπημένο μου σκυλάκι τον Άλεξ. Κάποια στιγμή πέρασε η μουσούδα το πάνω από το μουνί μου. Καύλωσα.

Κλείδωσα την πόρτα, άνοιξα το πόδια τέρμα και άρχισα να τρίβομαι σαν τρελή. Ένιωσα τον Άλεξ δίπλα μου. Τον έφερα μπροστά από το ορθάνοιχτο μουνί μου.

Άρχισε να με γλείφει λες και ήξερε το ήθελα. Ήταν υπεροχή αίσθηση. Έβαλα το χέρια μου στο στόμα για να μην φωνάξω.

Από τότε με βοηθούσε και το σκυλάκι μου για να ικανοποιώ την αχόρταγη μουνάρα μου.