Καυτό καυλοκαίρι (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Καυλοκαίριασε. Η όρεξη για μπάνια έχει αρχίσει και κυριεύει το κορμί. Πόσο μάλλον για ερωτικές καυτές στιγμές σε παραλίες και θάλασσα.

Ναι, μέσα στη θάλασσα. Εκεί που τα κορμιά δροσίζονται και καίγονται ταυτόχρονα. Μπαίνει μέσα σου ο πούτσος και τον νιώθεις ίσως καλύτερα, πιο καυτό, και το άγγιγμα του πιο δροσερό.

Σε ερημική παραλία; Μια τόσο τέλεια στιγμή, ο ήλιος καυτός, και το δέρμα και το πάθος ανάβει. Η άμμος χαϊδεύει προκλητικά το κορμί σου καθώς τον νιώθεις να σε σκίζει. Νιώθεις ένα με τη φύση.

Είσαι η πουτάνα του και λουλούδι της παραλίας ταυτόχρονα. Σ’ αρέσει να μπαίνει μέσα σου καυτός να σε πονάει, έχοντας τα πόδια σου ψηλά και ανοιχτά. Μπαίνει βαθιά μέσα σου.

Βάζεις τα δάχτυλα στην άμμο και νιώθεις στο μουνί σου τον πούτσο του να σε τρυπάει. Νιώθεις τις φλέβες του να χτυπάνε στα τοιχώματα. Η γεύση του αλμυρή θαλασσινή, διαφορετική από όλες τις άλλες φορές.

Δαγκώνει το στήθος σου, πονάς θέλεις κι άλλο. Κρατιέται με τα δόντια του από το λαιμό σου. Σε κρατάει σα ζώο με τα δόντια του, ίσως και να πληγώνει με το δάγκωμα του αν το ζητάς, αν το θες.

Τον θέλεις τόσο πολύ μέσα σου. Σε λέει βρώμα, πουτάνα καύλα, γιατί τον αγριεύεις με την προστυχιά σου. Είστε ελεύθεροι, μόνοι, εσείς και η φύση. Φωνάζεις από ηδονή να σε ακούσουν παντού.

Ο Οργασμός έρχεται σε κύματα, ξανά και ξανά, παφλάζει μέσα σου το κορμί σου. Λίγο πριν το τέλος σε γεμίζει με το σπέρμα του. Το νιώθεις καυτό μέσα σου να σε ταράζει αυτή η αίσθηση.

Μένετε λιγάκι, σ’ αυτή τη στάση, περιμένετε…

Η γυμνή βουτιά στη θάλασσα χαϊδεύει το κορμί σου, απελευθερώνει τις αισθήσεις σου, σε γαργαλάει.

Καυλό ερωτικό φανταστικό καλοκαιράκι… πόσο σε αναπολώ…