Ένας φίλος στο χωριό (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Μπάμπης και είμαι εικοσιένα ετών. Έχω μια πρόσφατη ιστορία, καθώς μόλις γύρισα από τις διακοπές μου στο χωριό. Εκεί συνάντησα τον Αργύρη, ένα παλικάρι δεκαοκτώ χρονών, ωραίο παιδί και bi όπως μου ομολόγησε αφού έγινε ότι έγινε.

Το πιο εξωφρενικό που είχα κάνει ποτέ με άνδρα ήταν η… αλληλομαλακία, αλλά τίποτα παραπάνω. Όταν έφτασα στο χωριό συνάντησα τον Αργύρη. Ήταν φανερά αλλαγμένος. Τα μαλλιά του είχαν ξανθίνει κι άλλο (ήταν καστανόξανθα όταν ήταν μικρότερος), και το σώμα του είχε ανδρικές καμπύλες τώρα πια και όχι παιδικές. Χαιρετηθήκαμε. Χάρηκα αρκετά που τον συνάντησα. Πήγα για μπάνιο με τους δικούς μου και πριν πάμε σπίτι, έπρεπε να επισκεφτούμε μια θεία. Εγώ χαλάστηκα γιατί ήθελα να διώξω τα αλάτια από πάνω μου.

Κατά το βραδάκι (μείναμε αρκετά στην θεία), είπα στους δικούς μου ότι θα πήγαινα μια βόλτα στο ρυάκι, το οποίο είναι ένα μέρος με ησυχία. Έχει ένα απίστευτο ρυάκι με νερό, γρασίδι, σκέτη ηρεμία. Ούτε ανώμαλοι τριγύρω ούτε τίποτα. Πήγα όντως εκεί και συνάντησα τον Αργύρη. Δεν μου φάνηκε περίεργο, ήταν το αγαπημένο του μέρος. Καθόταν εκεί με μαζεμένα τα πόδια του, έμοιαζε σχετικά να σκέφτεται κάτι. Εγώ ξάπλωσα με τα χέρια πίσω από το σβέρκο μου. Πιάσαμε την συζήτηση, για το πως είμαστε κτλ., και σε μια φάση σταματήσαμε να μιλάμε. Ένιωσα το χέρι του να μου κατεβάζει το μαγιό (μαύρο σορτσάκι).

Ενώ ήξερα ότι ήταν κακό, απλά τον άφησα. Μέσα σε λίγα λεπτά ένιωσα ένα καυτό υγρό περιβάλλον πάνω στο πουτσοκέφαλο μου. Σιγά - σιγά το περιβάλλον αυτό απλωνόταν στον κορμό της πούτσας. Είχε γεμίσει φλέβες. Τον κοίταξα… το έκανε τόσο ωραία και ήρεμα. Δεν τον ενοχλούσε που ο πούτσος μου είχε αλάτια πάνω, ούτε που δεν είχα κάνει μπάνιο εδώ και δύο μέρες λόγω έλλειψης χρόνου. Ρούφαγε το πέος μου σαν να ήταν μπάρα σοκολάτας. Η γλώσσα του έπαιξε με τα μαλακά αρχίδια μου. Τριχωτά φουσκωτά αρχίδια. Του άρεσαν…

Δεν ξέρω αλλά διέκρινα πόθο στο γλείψιμο του. Πρέπει να του είχα γυαλίσει από όταν ήμασταν μικρά. Η πούτσα μου χανόταν πάλι στο στόμα του. Άγγιξα λαρύγγι. Το ένιωσα και επίσης ο Αργύρης άρχισε να βήχει και τραβήχτηκε. Έβαλα το χέρι μου, τον έσπρωξα πάλι πάνω κι εκείνος υπάκουσε. Ρούφαγε… το ρυάκι με είχε χαλαρώσει απίστευτα. Ο μόνος ήχος που έσπασε την σιωπή ήταν το «Αααχ!» που έκανα απότομα καθώς τα ψωλοχύματα μου έσκασαν στο στόμα του. Εκείνος τα ρούφηξε και ξάπλωσε δίπλα μου…

-    «Απίστευτος είσαι!» είπα προλαβαίνοντας την ερώτηση που σίγουρα θα έκανε.

Εκείνος χαμογέλασε και μου έδωσε φιλικά μια γροθιά στα πλευρά. Πέραν αυτού δεν κάναμε τίποτα. Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")