Με την αδερφή του φίλου μου (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια σας! Με λένε Κωνσταντίνο και είμαι τριάντα πέντε χρονών. Αυτό που μου συνέβη ήταν πριν μια εβδομάδα.

Είχα πάει στο σπίτι ενός φίλου μου για να παίξουμε τάβλι, αλλά αντί για τον φίλο μου ήταν η αδερφή του και ήταν μόνη στο σπίτι. Μου είπε ότι ο Βαγγέλης θα ερχόταν σε κάνα δυο ώρες γιατί του έτυχε μια δουλειά.

-    «Μμμμμ… ωραία!» είπα. «Μπορώ να τον περιμένω εδώ ή να φύγω;»

-    «Δεν βλέπω το λόγο να φύγεις…» μου λέει.

Καθίσαμε και μιλούσαμε και πρόσεξα ότι με κοίταζε στα μάτια με επίμονο βλέμμα. Την πλησίασα και τότε η Μαρία με φίλησε στο στόμα. Την αγκάλιασα και την έριξα στον καναπέ και άρχισα το μακρύ ταξίδι της γλώσσας μου πάνω στο κορμί της.

Έγλυψα το στήθος της για αρκετή ώρα και μετά κατέβηκα στο γλυκό μουνάκι της. Άρχισα να το τρελαίνω και μετά από μερικά δευτερόλεπτα ένιωσα να χύνει ατέλειωτα πάνω στην γλώσσα μου. Τότε πήρε στα χέρια της το καυλί μου και άρχισε να το πιπώνει.

Ανέβηκε από πάνω μου και κάθισε πάνω του βυθίζοντας το ολόκληρο μέσα της άρχισε να ανεβοκατεβαίνει και να παραμιλάει από την καύλα. Σε λίγο είχε απανωτούς οργασμούς και μου έλουσε τον πούτσο μέχρι τα αρχίδια.

Την έπιασα και την σήκωσα και την γάμησα στα όρθια με την πλάτη της κολλημένη στον τοίχο για αρκετή ώρα, ώσπου την γύρισα στα τέσσερα και της άνοιξα το στενό κωλαράκι της.

Εκεί τρελάθηκε και άρχισε να φωνάζει. Δεν άργησα να χύσω μέσα στην καύλα και να της γεμίσω τον κώλο με το πλούσιο σπέρμα μου.

Γύρισε και μου τον χάιδεψε και κοιτάζοντας με στα μάτια μου λέει:

-    «Ήταν τέλειο…!!!»

-    «Και για μένα!» της απαντώ.
Και όντως ήταν ένα γλυκό γαμήσι. Ντυθήκαμε και τότε ήρθε και ο φίλος μου. Ωραία! Θα παίξουμε και κανένα τάβλι, ίσως πλακωτό…