Η γάτα (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Είμαι αρκετό καιρό με μια γυναίκα αρκετά μεγαλύτερή μου και έχουμε το τέλειο σεξ. Συγχρονισμός, αποδόσεις, τρυφερότητα, αγάπη, ενδιαφέρον.

Όμως πριν λίγο καιρό βρήκα ένα ορφανό γατάκι και το μάζεψα σπίτι. Ναζιάρικο απαιτητικό, γλυκό, έξυπνο παιχνιδιάρικο.

E, λοιπόν δεν πέρασε πολύς καιρός, και γνώρισα μια γυναίκα που μου θύμισε αυτό ακριβώς το γατάκι… στο πρόσωπο, στη γλύκα, στα φερσίματα. Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτή μπορεί να κάνει παιδιά.

Είμαι σε μεγάλο δίλημμα. Αν μπορούσα να τις έχω και τις δύο θα ήταν το καλύτερο.

Βέβαια οι παράλληλες σχέσεις είναι επικίνδυνες, μπορεί να σε καταλάβουν. Γιατί το σώμα δεν αστειεύεται, έχει γνώση μνήμη και μιλάει.

Ειδικά οι μεγαλύτερες γυναίκες καταλαβαίνουν το σώμα του μικρότερου αν έχει κάνει απιστία.

Από την άλλη πιστεύω ότι το βάθος μιας επαφής που δεν είναι απλά ηδονική, μεταφέρει καθαρή ενέργεια στα σώματα  των εραστών και ολοκληρώνει την ύπαρξη.

Πολλές φορές σκέφτομαι ότι τα παιδιά που θα τολμήσουν οι γονείς να τα φέρουν στον κόσμο, θα προσπαθούν να ξεφύγουν από έναν κόσμο που θα αποζητά να τα γαμήσει ή να γαμήσουνε για να ικανοποιούνται ένα σωρό διαστροφές ηδονιστικές, και η αγάπη και η υψηλή ενέργεια που δίνει στους ανθρώπους θα μείνει στα αζήτητα.

Στο βωμό της απόλυτης ηδονής…

Αλήθεια, τώρα που σας γράφω όλα αυτά χύνω καυλώνω αφάνταστα. Γαμάω με το λόγο και αυτό πιστέψτε με είναι πιο ηδονικό από το να γαμάς ή να σε γαμάνε με οποιαδήποτε ψεύτικη ή αληθινή πούτσα.