Σάκης γαμάει Σάκη (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Στα μέσα Ιουνίου είχα πάει από την επαρχία όπου ζω (Βόλος) στην Αθήνα κι έμεινα σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Ομόνοια. Ένα μήνα πριν έψαχνα παρέα μέσα από το ίντερνετ.

Είχα κλείσει τρία ραντεβού αλλά ήρθε μόνο το ένα. Μόλις είχα κάνει ένα μπάνιο, ήμουν ολόγυμνος στο κρεβάτι μου και τριβόμουνα. Τότε με πήρε ο Σάκης και μου είπε πως θέλει να με γαμήσει. Του είπα σε ποιο ξενοδοχείο έμενα και σε ποιο δωμάτιο κωλοτριβόμουνα και σε μισή ώρα ήταν εκεί. Μόλις άνοιξα την πόρτα και με είδε άρχισε να τρίβει την πούτσα του.

Δε μιλήσαμε καθόλου κι ο Σάκης κατέβασε τη φόρμα του. Τότε με ρώτησε αν μου άρεσε η μισοσηκωμένη πούτσα του. Μούγκρισα από ικανοποίηση και αμέσως βρέθηκα κάτω από τα αρχίδια του. Άρχισα να ρουφάω τα μπαλάκια του κι εκείνος την έπαιζε.  Σε λίγο του πήρα ένα φοβερό τσιμπούκι γιατί ο Σάκης από ώρα σε ώρα μου έλεγε: «Μπράβο!» κι ότι είμαι μεγάλη ξεκωλιάρα. Παράλληλα γαμιόμουνα με το δάχτυλο μου. Ο Σάκης κατάλαβε πως ήθελα να τον φάω και μου έβαλε μπόλικη βαζελίνη αφού με έστησε σκυλίσια.

Στη θέα του κώλου μου το καυλί του είχε γίνει παλούκι. Ένα παλούκι που μπήκε μέσα μου στην αρχή διστακτικά, αλλά σε λίγο με κάρφωνε με μανία. Ένιωθα πως θα ξεκολλήσουν τα έντερα μου από το γαμήσι αλλά ο Σάκης με έσκιζε και με έβριζε. Εγώ του κουνιόμουν για να μπει πιο βαθιά μέσα μου κι αυτός με αναποδογύριζε πάνω στο κρεβάτι και με γάμαγε σε όλες τις στάσεις.

Κάθε τόσο μου έλεγε πως ήμουν ένας πούστης που ήρθε στην Αθήνα για να φάει πούτσο κι αυτό μου έδινε μέχρι να με ξεπατώσει. Τον παρακαλούσα να μη βγει από μέσα μου και να μου κάνει τον κώλο σουρωτήρι. Είχα έναν πούτσο βαθιά μέσα μου κι ο Σάκης μου έγλυφε την πλάτη και με έκανε την πουτάνα του. Σε λίγο τραβήχτηκε με δύναμη και έφερε το καυλί του στο πρόσωπο μου.

Πριν του πω τίποτα, άρχισε να με χύνει στα μάτια και τα χύσια του κατέβαιναν στο λαιμό μου και στα βυζιά μου. Κάποιες ριπές πήγαν και στα μαλλιά μου. Τον σκούπισα καλά-καλά με το στόμα μου και πήγαμε στο μπάνιο. Εκεί κάναμε μπάνιο μαζί ανταλλάσσοντας φιλιά και χάδια. Αργότερα με αποχαιρέτησε με ένα χαμόγελο και μου ευχήθηκε καλή τύχη.

Εγώ περίμενα το επόμενο ραντεβού μου κι είχα λίγο χρόνο να ξεκουραστεί η σούφρα μου. Δεν έκατσε όμως κανένα άλλο γαμήσι εκείνη τη νύχτα κι εγώ αποκοιμήθηκα με το σλιπάκι του Σάκη στη μύτη μου για να μυρίζω τον ανδρισμό του.

Έτσι ξέρω να ικανοποιώ τους άντρες μου σε Αθήνα ή Βόλο.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")