Οι κουμπάροι (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι τριάντα πέντε και η γυναίκα μου τριάντα δύο. Ίδια ηλικία και οι κουμπάροι που μας πάντρεψαν.

Ένα βράδυ που ήμασταν όλοι μαζί στο σπίτι τους και είχαμε πιει αρκετά αποφασίσαμε να χαμουρέψουμε τις γυναίκες μας. Η Βάσω (η γυναίκα μου) δεν ήθελε, το ίδιο και η Μαρία.

Πλησίασα την Μαρία και την πήρα αγκαλιά άρχισα να την χαϊδεύω και σιγά-σιγά ανταποκρίθηκε. Μου έβγαλε έξω το καυλί και άρχισε να το πιπώνει. Δεν ήταν και η πρώτη φορά.

Γυρνώντας να δω τι κάνουν οι άλλοι δύο, είδα να έχει βάλει κάτω την γυναίκα μου και να της κάνει ένα τρελό γλειφομούνι. Γρήγορα ανέβηκε από πάνω της και άρχισε να την γαμάει κανονικά.

Η Μαρία ξάπλωσε στον καναπέ και μου είπε να τη γαμήσω. Αυτό έκανα. Η μουνάρα της ήταν καυτή και υγρή. Την γαμούσα και η γυναίκα μου ούρλιαζε από καύλα καθώς ο κουμπάρος έχει τεράστιο καυλί.

Ήμουν πολύ καυλωμένος και γύρισα την Μαρία στα τέσσερα. Ο κώλος της ήταν δικός μου. Βογκούσε από καύλα καθώς την ξέσκιζα και ήμουν έτοιμος να την χύσω όταν είδα τον Γιάννη να προσπαθεί να ανοίξει το παρθένο κωλαράκι της γυναίκας μου.

Στην αρχή έβαλε λίγο λάδι και μετά της τον σφήνωσε βαθιά στον καριόλικο κώλο της. Τότε φώναξε. Δεν μπορώ να πω ότι με πείραξε και έτσι συγκεντρώθηκα στο ξέσκισμα της Μαρίας.

Μετά από μερικά άγρια σπρωξίματα, έχυσα βαθιά στον κώλο της την ώρα που και ο Γιάννης έχυνε την γυναίκα μου στον κώλο.

Από τότε ξεσκιζόμαστε τακτικά…

Φιλάκια!