Παρτούζα στα χιόνια (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Λέγομαι Τάκης, ζω στην Αθήνα και είμαι δεκαεννιά χρονών. Κάθε χρόνο συνηθίζω να πηγαίνω το χειμώνα στην Αράχοβα. Τα έχω με την Τζένη που είναι δεκαοκτώ, ψηλή με καστανά μαλλιά, μεγάλα βυζιά και στητό κωλαράκι.

Τα Χριστούγεννα είχαμε πάει παρέα πέντε μέρες στα χιόνια. Εκεί βρήκα και τρεις φίλους μου από την ομάδα (ξέχασα να αναφέρω ότι παίζω μπάσκετ σε μια μικρή ομάδα). Έτσι πήγαμε όλοι παρέα για σκι.

Η Τζένη έκανε πρώτη φορά γι’ αυτό και έπεφτε συνέχεια με αποτέλεσμα να γίνει μούσκεμα. Έτσι πήγαμε να αλλάξουμε. Στο δωμάτιο όταν η Τζένη πέταξε όλα της τα ρούχα. Καύλωσα τόσο που τον έβγαλα και άρχιζα να τον παίζω. Αυτή τον άρπαξε και τον έβαλε στο στόμα.

Τότε μπαίνει μέσα ο ένας από τους τρεις φίλους ο «Κ». Κοιτάζοντας την Τζένη είδα ότι δεν την πείραξε καθόλου. Σε δυο λεπτά είχα χύσει στο στόμα της και της πρότεινα να πάρει πίπα και από τον «Κ».

Αυτός αμέσως έρχεται με τον πούτσο έξω και τον ακουμπάει στα χείλη της. Αυτή στην αρχή διστάζει αλλά τελικά αρχίζει να του τον γλείφει. Εγώ καύλωσα με το θέαμα και έστειλα μήνυμα και στους άλλους δύο.

Σηκώνω την Τζένη και την ξαπλώνω στο κρεβάτι και με μιας της καρφώνω τον πούτσο στο μουνάκι της. Αυτή έβγαλε μια κραυγή. Τότε ο «Κ» της έβαλε τον πούτσο στο στόμα λέγοντάς της να το βουλώσει.

Τότε μπαίνουν μέσα ο «Γ» και ο «Ν» και παίρνουν κι αυτοί μέρος... τώρα ο «Ν» την γάμαγε από το μουνάκι της, εγώ της έσκιζα την κωλάρα της (λίγες φορές με άφηνε να το κάνω) και ο «Κ» με τον «Γ» την χτυπούσαν με τις πούτσες τους στο πρόσωπο.

Αυτή έβγαζε κραυγές πόνου και καύλας μαζί. Όταν μου ήρθε να χύσω, βγήκα από τον κώλο της και την έχυσα μαζί με τους άλλους δύο στο στόμα. Μετά από λίγο το ίδιο έκανε και ο «Ν». 

Κάναμε ένα τσιγάρο και έφυγαν. Εγώ με την Τζένη κάναμε ένα μπανάκι και ξαπλώσαμε. Την άλλη μέρα γυρίσαμε Αθήνα. Από τότε χωρίσαμε και δεν την ξαναείδα.