Ο άγνωστος (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Ήτανε καλοκαίρι πριν τρία χρόνια περίπου. Είχα πάει για μια βόλτα με το αυτοκίνητο μου. Σταμάτησα σε ένα σημείο και είπα να περπατήσω και λιγάκι.

Καθώς κατέβηκα, είδα κάποιον να με πλησιάζει και να μου ζητάει φωτιά για το τσιγάρο του. Ήταν ένας άντρας γύρω στα σαρανταπέντε. Μελαχρινός, ηλιοκαμένος, με πράσινα μάτια.

Αρχίσαμε την κουβέντα για διάφορα θέματα. Σιγά-σιγά το έφερε η κουβέντα μας γύρω από το σεξ. Η πούτσα μου κόντευε να σπάσει μέσα στο στενό μου τζιν. Δεν μπορούσα άλλο… άρχισα να την σπρώχνω προς τα κάτω.

Ο Δημήτρης (έτσι τον έλεγαν) με πρόσεξε και μου είπε:

-    «Σου έχει σηκωθεί…;»

Εγώ κατέβασα τα μάτια. Ντράπηκα προς στιγμής αλλά μετά του είπα:

-    «Ναι, πολύ…»

Αυτός χωρίς να σκεφτεί τίποτα, άπλωσε το χέρι του και μου πήρε τον πούτσο. Άρχισε να μου τον χαϊδεύει. Δεν ξέρω τι έγινε και μετά από λίγα λεπτά βρεθήκαμε γυμνοί και οι δύο στο διαμέρισμα του.

Άρχισε να με γλείφει… μέχρι τα αρχίδια μου. Με είχε τρελάνει στο τσιμπούκι. Μετά και εγώ με την σειρά μου άρχισα να του κάνω το πιο ωραίο τσιμπούκι της ζωής του. Μετά τον έστησα στα τέσσερα και άρχισα να τον πηδάω.

Φώναζε τόσο δυνατά που νόμιζα θα μας ακούσουν η γείτονες. Κόντευα να τελειώσω από την πολλή καύλα που είχα.

Όταν το κατάλαβε, γύρισε και με έβαλε να καθίσω στο στήθος του. Πήρε την πούτσα μου στα χέρια του και άρχισε να την παίζει μέχρι που του έχυσα στο στήθος.

Μετά με βάζει εμένα στα τέσσερα και άρχισε να με πηδάει. Δεν ξέρω τι είχε πάθει! Επί 45 λεπτά με πηδούσε… δεν τελείωνε με τίποτα. Είχαμε κάνει όλες τις στάσεις.

Με τον Δημήτρη από εκείνη την μέρα βλεπόμαστε συχνά δυο - τρεις φορές την εβδομάδα και περνάμε καταπληκτικά.