Δυο λυσσάρες με το όνομα Ειρήνη (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας! Θα ήθελα να σας πω την δική μου ιστορία που είναι πέρα για πέρα αληθινή. Αυτό συνέβη όταν πήγαινα Τρίτη Λυκείου. Τότε ζούσαμε στην Εκάλη σε μια βίλα. Είχαμε μια καμαριέρα, μπουκιά και συχώριο, με κάτι βύζους και ένα κωλαράκι να το γαμήσεις με λύσσα. Οπότε, μόλις την έβλεπα καύλωνα τρελά και ήθελα να την βάλω κάτω και να πει τον δεσπότη Παναγιώτη. Συμπτωματικά την έλεγαν Ειρήνη όπως την κοπέλα μου. Τέλος πάντων.

Ξαφνικά ήρθε η ευκαιρία να την γαμήσω τρελά γιατί η μάνα μου και ο πατέρας μου πήγαν ένα επαγγελματικό ταξίδι και η αδελφή μου είχε πάει να μείνει με μια φίλη της. Ήταν η τέλεια ευκαιρία για τρελό γαμήσι. Κοιμόμουνα του καλού καιρού όταν ήρθε και μου χάιδεψε τον πούτσο μου. Τότε καύλωσα τρελά. Ξυπνάω και βλέπω τα βυζιά της από πάνω μου και μέσα στα μούτρα μου! Ξαφνιάστηκα, καύλωσα τρελά και η καμαριέρα φορούσε μόνο το στρινγκάκι της που ήταν κόκκινο.

Άρχισε να τρίβεται πάνω στο παλούκι μου χωρίς να βγάλω τα ρούχα μου. Τότε εγώ δεν άντεξα… της έσκισα το στρινγκάκι της, έβγαλα τα ρούχα μου, και της είπα αποφασιστικά να μου πάρει μια πίπα. Υπάκουσε αμέσως. Αυτό δεν ήτα πίπα, αλλά ένα όνειρο! Μετά από μισή ώρα πίπας, αισθάνομαι ένα άλλο κορμί να τρίβεται. Τότε γυρνάω και βλέπω την κοπέλα μου την Ειρήνη.

Το κωλαράκι της ήταν η εμμονή μου. Την έβαλα στα τέσσερα και της το κάρφωσα. Αυτή άρχισε να φωνάζει… Τότε η κοπέλα την βγάζει από τον κώλο της και μου παίρνει μια πίπα όνειρο. Τότε ξανάρθα στην καμαριέρα που ήταν η εμμονή μου. Της τον κάρφωσα και αυτή ούρλιαζε.

Πέρασαν τρεις ώρες με τρελό γαμήσι και πίπες και από τις δύο. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Αυτό το επαναλαμβάναμε σε όλα τα μέρη του σπιτιού. Στην τουαλέτα, στο μπάνιο, στην κουζίνα, στο κρεβάτι, πάνω στις καρέκλες, στο τραπέζι, στην σκάλα, στον καναπέ, ακόμα και στην τηλεόραση…

Τέλος