Γαμήσι αλύπητο (Αμφισεξουαλική)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Ήταν πριν μια εβδομάδα. Καθόμουν στο σαλόνι όταν χτύπησε η πόρτα. Η καινούρια γειτόνισσα, ένα ξανθό μουνάκι με μεγάλα βυζιά και εμφάνιση για τρελό γαμήσι.

Γνωριστήκαμε και κάτσαμε να τα πούμε. Καθόταν δίπλα μου και ήθελα να την αρπάξω και να της γαμήσω όλες τις τρύπες. Λίγο μετά, σηκώθηκε να πάρει το ποτό από το τραπέζι και κοιτάζοντάς με πονηρά σκύβει μπροστά μου. Η απόλυτη καύλα. Τα μουνόχειλα της ξυρισμένα και γυμνά.

Έμεινε σκυμμένη και τότε δεν άντεξα. Βουτάω κυριολεκτικά τη μούρη μου στην μουνάρα της και γλύφω λαίμαργα. Αρχίζει να βογκάει και να μουσκεύει. Ρουφάω το μουνόχυμα και συνεχίζω γλύφοντας τη στενή κωλοτρυπίδα της.

-    «Θα σε γαμήσω μωρή πουτάνα! Θα κάνω το μουνί σου να χύνει!»

Βγάζω από το συρτάρι τον πούτσο και τον φοράω. Τη βάζω και σκύβει. Η μουνάρα της ορθάνοιχτη να στάζει. Καρφώνω τον πούτσο και τη γαμάω με όλη μου τη δύναμη.

Ουρλιάζει και τότε της πιάνω τις βυζάρες και την καρφώνω άγρια.

-    «Θέλω να σε γαμήσω στον καναπέ!» της λέω.

Στήνεται στα τέσσερα και τότε το μουνί της στάζει από καύλα όταν τέσσερα δάχτυλα μου την ξεσκίζουν. Το μουνί της χορταίνει. Η κωλάρα της όμως δεν άνοιξε ακόμα. Τον βγάζω και την βάζω να τον ρουφήξει.

Πνίγεται και χώνω το πλαστικό παλούκι πιο βαθιά. Τον σπρώχνω στην κωλάρα της και ενώ δαχτυλώνω το μουνί της δίνω γερά. Η τσουλίτσα γαμιέται δυνατά. Ετοιμάζεται να χύσει.

Της δίνω το δονητή και βάζω γλώσσα στη μουνάρα που κοντεύει να αδειάσει. Νιώθω καυτό μουνόχυμα να τρέχει και αυτή τότε χύνει. Τη διώχνω και τρέχω στον άντρα μου.

Χορτασμένη από το γαμήσι που της έκανα αφήνω την πούτσα του να με ξεμουνιάσει και ενώ φωνάζει ότι χύνει δε σταματώ λεπτό. Τα νιώθω καυτά να πετάγονται στη μουνάρα μου και χύνω και εγώ…