Στη μπανιέρα με την Άννα (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Ήταν οκτώ περίπου το βράδυ. Μόλις είχα γυρίσει από την δουλειά. Με το που μπήκα σπίτι χτύπησε το τηλέφωνο. Μόλις το σήκωσα ήταν η Άννα. Την γνώρισα αμέσως από την υπέροχη φωνούλα της. Μου λέει:

-    «Σε θέλω»

-    «Θα κάνω ένα μπάνιο και θα έρθω» της λέω.

-    «Είσαι μόνος;»

-    «Ναι»

-    «Έρχομαι!» μου λέει με μια αισθησιακή φωνή.

Μετά από δέκα λεπτά ακούγεται το κουδούνι.

Φάνηκε μπροστά μου ένας άγγελος. Φορούσε ένα κοντό μπλουζάκι με μεγάλο ντεκολτέ, από κάτω μια κοντή φούστα που ίσα-ίσα έφτανε για να καλύπτει τον παράδεισο που έκρυβε. Εγώ φορούσα μόνο το σλιπ μου.

Είδε τον πούτσο μου να καυλώνει για πάρτη της. Αναστατώθηκε από την απόλαυση. Άρχισε να γεμίζει την μπανιέρα με νερό ρίχνοντας λίγο αφρόλουτρο.

Μου έβγαλε το σλιπ μου και αφού μου πήρε μια γρήγορη πίπα με έριξε μέσα στην μπανιέρα. Καθίσαμε ο ένας απέναντι στον άλλο.

Σε λίγο ένιωσα το πόδι της στα αρχίδια μου και άρχισε να τα χαϊδεύει απαλά. Τι ηδονή!!! Όμως αργότερα της το ανταπέδωσα και εγώ. Έβαλα το πόδι μου στο μουνάκι της και άρχισα να κάνω παιχνιδάκια με το μουνάκι της.

Μετά πήγα προς το μέρος της και άρχισα να της γλύφω τα βυζιά με την σαπουνάδα. Φώναζε από ηδονή. Μετά άρχισα να την γαμάω. Μου γρατζούναγε την πλάτη από ηδονή.

Εγώ δεν άντεχα και ήθελα να χύσω. Εκείνη με πήρε και άρχισε να μου παίρνει πίπα. Εγώ την έβαλα κάτω και άρχισα να της γλύφω το μουνί από τις σαπουνάδες από πριν.

Μου ξαναπήρε πίπα και έχυσα μες στο στόμα της. Ήταν μια από τις καλές εμπειρίες με την Άννα. Αναμονή και γι άλλες ιστορίες.