Ο ανεμιστήρας (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Το προηγούμενο καλοκαίρι είχα έρθει στην Ελλάδα για το γάμο της κολλητής μου στην Πάρο. Έγινε ένα μπέρδεμα με το ξενοδοχείο και δεν είχα δωμάτιο. Έτσι ένας φίλος του γαμπρού είπε ότι θα με φιλοξενήσει.

Τι να έκανα; Γκρίνιαζα κιόλας γιατί δεν τον ήξερα και τα λοιπά. Μόλις τον γνώρισα πραγματικά έπαθα την πλάκα μου! Πολύ ωραίος, αλλά μέχρι εκεί.

Αυτός ήταν dj σε ένα μαγαζί. Με είχε καλέσει πολλές φορές να πάω, αλλά δεν ψηνόμουνα. Ένα βράδυ λοιπόν που έκανε πολύ ζέστη, του ζήτησα να βάλει τον ανεμιστήρα στο δωμάτιο μου. Μου είπε ότι θα τον έκλεινε την ώρα που θα γυρνούσε σπίτι.

«Ωραία!», σκέφτηκα. Την ώρα που γύρισε εγώ κοιμόμουν γυμνή με ένα νυχτικό μόνο, διαφανές, το οποίο σηκωνόταν κάθε φορά που φυσούσε ο ανεμιστήρας.

Μόλις μπήκε μέσα στο δωμάτιο δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε. Εγώ ξύπνησα και ήμουν ήδη υγρή ενώ με χάιδευε ανάμεσα στα πόδια. Μάλλον θα φοβήθηκε και πήγε να φύγει αλλά εγώ του τράβηξα το χέρι και του είπα:

-    «Μείνε».

Τότε έσκυψε και με φίλησε. Τα χέρια του δεν ξεκολλούσαν από το μουνί μου. Αλλά ο πούστης δάχτυλο δεν μου έβαζε.

Τότε του κατέβασα το παντελόνι, πήρα τον σκληρό και μεγάλο πούτσο του και τον έβαλα στο στόμα μου. Του έκανα το καλύτερο στοματικό της ζωής του και τον άφησα να χύσει στην μούρη μου.

Όπως ήταν τελειωμένος εκείνη την ώρα, έκατσα από πάνω του με δύναμη. Ο καλύτερος οργασμός της ζωής μου. Του ζητούσα να μπαίνει όλο και πιο δυνατά μέσα μου. Του είπα να μου μιλάει πρόστυχα αλλά δεν ήθελε. Ήταν η πρώτη φορά που δεν με πείραζε.

Σηκωθήκαμε από το κρεβάτι, πήγαμε να πιούμε νερό και με πήρε εκεί στα όρθια στον τοίχο. Δεύτερος οργασμός. Μετά έσκυψα στα τέσσερα και με πήρε από πίσω άλλες δυο φορές.

Συνεχίσαμε να κάνουμε σεξ… για τις επόμενες τρεις ώρες δεν σταμάτησα ούτε λεπτό να είμαι υγρή και αυτός δεν σταμάτησε να με χύνει όλη την ώρα.

Από τότε είμαστε μαζί και έχουμε σπάσει την καθαρή έννοια του σεξ..