Ο Τάσος μόλις έφυγε... (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια σας και πάλι... μόλις που έφυγε ο Τάσος γιατί είχε κάτι δουλειές. Και εγώ ξανακόλλησα στο ίντερνετ αφού έκανα ένα μεγάλο διάλειμμα περίπου δυόμισι ωρών…

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι σε πέντε λεπτά θα ήταν εδώ. Στις τέσσερις χτυπάει το θυροτηλέφωνο.. του άνοιξα και ήρθε.

Μπήκε γρήγορα στο μπάνιο και βγαίνοντας με είδε στα γόνατα γυμνό μπροστά στην πόρτα. Του κατεβάζω τα ρούχα και του πήρα ένα καταπληκτικό τσιμπούκι! Η πουτσίλα με την γεύση και τη μυρωδιά του κάτουρου με καύλωσε απίστευτα!

Ξαπλώσαμε… τον έγλυψα για λίγο ακόμα. Γύρισα στα τέσσερα και με κάρφωσε χωρίς σάλιο χωρίς τίποτα. Βόγκηξα από τον πόνο αλλά υποχώρησε γρήγορα και αρχίσαμε να το απολαμβάνουμε και οι δυο πιο ευχάριστα.

Αφού κάναμε ότι στάση μπορούσαμε, γύρισε και με έχυσε στο πρόσωπο. Εκεί κάναμε το αγαπημένο μας παιχνίδι: να φιλιόμαστε με τα χύσια μας.

Κάτσαμε να φάμε (αυτήν την φορά μαγείρεψα εγώ) και αράξαμε στην τηλεόραση. Εγώ όμως δεν χόρτασα γαμήσι και έτσι άρχισα να του τρίβω τον πούτσο του με την πατούσα μου πάνω από τον μποξεράκι.

Μου είπε να τον αφήσω ήσυχο γιατί κοιμάται (όχι ο Τάσος) και τον απαντάω εγώ:

-    «Θα δούμε σε λίγο ποιος κοιμάται…»

Τον ξαναπήρα στο στόμα μου και... έτοιμος! Τον έγλυψα για λίγο και ξαναστήθηκα στα τέσσερα.

Μετά από πολλή ώρα εμβολισμού βάζοντας το χέρι του στην τρύπα μου συνειδητοποίησα ότι χωρούσαν τέσσερα δάκτυλα! Τότε άρπαξε ένα μπουκαλάκι με νερό και μου έκανε την τρύπα γαρίφαλο χώνοντας και το μπουκαλάκι αλλά και την ψωλή του μέσα μου.

Έπειτα από πολλή ώρα γαμησιού τελείωσε πάνω στην κοιλιά μου.
Κάναμε ένα ντουζάκι μαζί, ντύθηκε και έφυγε… και βρέθηκα εγώ τώρα να γράφω και αυτήν την εμπειρία και να στάζει ο κώλος μου ζουμιά.