Στο Παρίσι (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Όταν η αδερφή μου σπούδαζε στην Γαλλία την επισκέφτηκα τρεις φορές. Μια από αυτές ήταν καλεσμένη σε ένα πάρτι και πήρε και εμένα μαζί της.

Το πάρτι γίνονταν σε μια έπαυλη και οι καλεσμένοι ήταν από τριάντα χρονών και επάνω. Η μουσική ήταν σαν την κλασική μουσική που βάζουν καμιά φορά στα σούπερ μάρκετ. Εγώ ήμουν δεκαοκτώ και βαριόμουν…

Δεν γινόταν τίποτα τρελό… ο κόσμος ήταν μαζεμένος σε παρέες και μίλαγε. Μετά από τρεις ώρες, ο κόσμος άρχιζε να φεύγει και ήλπιζα ότι το ίδιο θα κάναμε και εμείς. Η αδελφή μου όμως μου είπε ότι θα μέναμε κι άλλο και τσαντίστηκε όταν επέμεινα να φύγουμε.

Τελικά μου πάσαρε έναν φίλο της που μίλαγε αγγλικά για να μου κρατήσει παρέα. Τον λέγανε Chris, ήταν 37 χρονών με Γαλλικές και Αμερικάνικες ρίζες. Ο Chris με απομάκρυνε από τον κόσμο και καθίσαμε μόνοι μας σε ένα δεύτερο σαλόνι και ήπιαμε σαμπάνια και φάγαμε ορεκτικά.

Όταν είχαμε πιει το μισό μπουκάλι ο Chris ήρθε πιο κοντά μου και έγινε περισσότερο διαχυτικός. Το κρασί με είχε χαλαρώσει και ένιωθα άνετα μαζί του. Έσπρωξε το φόρεμα μου επάνω και έβγαλε την κιλότα μου. Μετά έσκυψε και με έγλειψε. Δεν μου είχαν κάνει στοματικό ποτέ και ξετρελάθηκα.

Μετά από λίγο σηκωθήκαμε και αρχίσαμε να ψάχνουμε δωμάτιο. Το σπίτι ήταν τεράστιο και με τράβαγε από το ένα δωμάτιο στο άλλο ενώ εγώ που ήμουν πολύ καυλωμένη μετά το γλύψιμο του έλεγα να βιαστεί.

Μπήκαμε σε άλλο ένα σαλόνι νομίζω στον επάνω όροφο που είχε μέγεθος όσο το μισό μου σπίτι στην Αθήνα. Είχε δύο τεράστιους μακριούς καναπέδες, ήταν σκοτεινά και δεν ακούγονταν τίποτα από το πάρτι.

Με αγκάλιασε και άρχισε να με χαϊδεύει για να με καυλώσει περισσότερο. Όταν τον φίλησα στο στόμα, μου έβγαλε το φόρεμα και με έβαλε να γονατίσω μπροστά από τον καναπέ. Το κεφάλι μου ακούμπησε σε ένα μαξιλάρι και τον ένιωσα να μπαίνει μέσα.

Με γάμαγε για αρκετή ώρα και θυμάμαι ότι μου άρεσε πολύ αλλά πριν προλάβω να έρθω σε οργασμό τέλειωσε μέσα μου. Από το ποτό είχα ξεχάσει να ζητήσω προφυλακτικό.

Όταν τελείωσε χωρίς να με φέρει σε οργασμό σηκώθηκε και άρχισε να ντύνεται και το ίδιο έκανα και εγώ. Κατεβήκαμε κάτω χωριστά. Εκείνος μετά από λίγο έφυγε από το πάρτι ενώ εγώ έφυγα τα ξημερώματα με την αδελφή μου.