Η πρώτη μου παρτούζα (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το προηγούμενο Σάββατο οι γονείς μου έλλειπαν στην Αθήνα για δουλειές και θα έμεναν εκεί όλο το σαββατοκύριακο. Το Σάββατο αποφασίσαμε να βγούμε όλοι παρέα.  Ετοιμαστήκαμε και βγήκαμε αλλά βαρεθήκαμε γιατί δεν είχε πολύ κόσμο κι έτσι αποφασίσαμε να πάμε σπίτι μου να δούμε κανένα dvd.

Πήγα και αρχίσαμε να βλέπουμε την ταινία αλλά σιγά - σιγά πέρασε η ώρα και οι κοπέλες έφυγαν. Έτσι, έμεινα εγώ και τα τέσσερα αγόρια από την παρέα. Μετά από λίγο μου είπε με τρόπο ο ένας:

-    «Ωραία θα ήταν να έπεφτε ένα γαμήσι!»

Δεν είπα όχι μιας και το αγόρι μου είναι φαντάρος και είχε τρεις μήνες να πάρει άδεια για να έρθει και να με γαμήσει. Έτσι πήγαμε στο δωμάτιο μου και γδυθήκαμε. Άρχισε ο ένας να μου γλείφει το μουνί… Αχ! Μου άρεσε! Άρχισε να μου βάζει τα δάχτυλά του ένα - ένα μες στο μουνί μου και αυτό με τρέλαινε. Ο ένας ήρθε και του έπαιρνα πίπα, ο άλλος μου χάιδευε το βυζιά, και ο τέταρτος μου λέει:

-    «Σε έχουν πάρει από πίσω;»

Του απάντησα «ναι» και τότε ήρθε βίαια και μου έχωσε τον μεγάλο πούτσο του στην κωλότρυπά μου. Εκείνη την στιγμή ούρλιαξα αλλά μετά από λίγο φώναζα:

-    «Γαμήστε με!»

Τότε σταμάτησε ο ένας να μου γλείφει το μουνί και μου έχωσε τον πούτσο του στο μουνί και τώρα με γάμαγε ένας από μπροστά και ένας από πίσω. Τότε τους είπα την πιο τρελή μου φαντασία: ότι ήθελα να μου γαμήσουν δύο το μουνάκι μου και δύο την κωλότρυπά μου.

Αυτοί δέχτηκαν και άρχισαν να βάζουν προσεκτικά τους πούτσους τους στο μουνί και να με γαμάνε ταυτόχρονα. Εκεί τα είδα όλα! Τους ζήτησα να γυρίσουν στην άλλη μεριά για να με γαμήσουν και οι άλλοι δύο από πίσω. Άρχισαν να με γαμάνε και αυτοί για καμιά ώρα ώσπου κουράστηκαν και άρχισα να τους παίρνω πίπες σε όλους…

Μετά κάθισα να ξεκουραστώ ώσπου κοιμηθήκαμε όλοι μαζί. Αυτό γίνεται κάθε φορά που λείπουν οι γονείς μου…