Ο πιο άγριος τρόπος να σου πάρουν την παρθενιά (Αιμομιξία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Το γεγονός που θα σας αφηγηθώ έγινε πριν δύο μήνες. Είμαι η Κατερίνα και την παρθενιά μου, μου την πήρε ο ξάδερφος μου ο Στέφανος.
Όλα ξεκίνησαν όταν είχα πάει στο σπίτι του να τον δω και όλοι έλειπαν. Τότε αρχίσαμε να μιλάμε για διάφορα θέματα και πολύ γρήγορα φτάσαμε στα σεξουαλικά ζητήματα. Εκείνη την στιγμή άρχισε να μου λέει πόσο ωραίο κώλο έχω και πόσο ωραία βυζιά έχω. Ξαφνικά άρχισε να με φιλάει και εγώ δεν αντέδρασα αλλά συνέχισα.

Μου έβγαλε την μπλούζα ύστερα το σουτιέν και σταμάτησε για να τα δει. Μετά έπεσε επάνω τους και άρχισε να τα φιλάει να τα γλύφει και να τα δαγκώνει και εγώ του έλεγα να με δαγκώνει περισσότερο μέχρι που να ματώσω. Τότε δάγκωνε πιο πολύ και ομολογώ πως ήταν σκέτη καύλα.

Ύστερα κατέβηκε κάτω και μετά μου έβγαλε το παντελόνι και ύστερα το στρινγκ. Τότε άρχισε να με γλύφει με δύναμη πάνω στο μουνί μου και μετά τον σταμάτησα. Άνοιξα το φερμουάρ του, έβγαλα τον πούτσο του έξω και τον έχωσα στο στόμα μου. Τον έχωνα μέχρι το λαρύγγι μου… Στο τέλος μου είπε ότι ήταν το ωραιότερο τσιμπούκι.

Μετά άρχισε να μου βάζει δάχτυλο στο μουνί για να ανοίξει η τρύπα μου. Αμέσως μετά με έριξε στο κρεβάτι και μου τον κάρφωσε με την μία όλον μέσα. Ήταν χοντρός και γύρω στα είκοσι εκατοστά… ως την μήτρα έφτασε. Παιδιά τι παρθενιά και μαλακίες; Πιο πολύ ένιωθα ηδονή και απόλαυση παρά πόνο.

Αμέσως μετά άρχισε να μπαινοβγαίνει γρήγορα και να με καρφώνει πολύ άγρια. Ύστερα έβαλε την γλώσσα του μέσα μου και ομολογώ πως και αυτό ήταν τέλειο. Αμέσως μετά με πήρε και με πήγε στον νιπτήρα του μπάνιου. Με γύρισε και άρχισε να μου τον καρφώνει με δύναμη στον κώλο.

Μιλάμε, με την μία μου τον έβαλε όλο μέσα! Ε, εκεί σπάραξα. Άρχισε να μπαινοβγαίνει αμέσως. Μετά μου σήκωσε το ένα πόδι και το έβαλε επάνω στον νιπτήρα για να μπαίνει ο πούτσος του πιο εύκολα στον κώλο μου. Πόναγα και αντί να του πω να σταματήσει τούρλωσα τον κώλο μου για να μπαίνει ακόμα πιο εύκολα ο πούτσος του και τότε άρχισα να βογκάω.

-    Αααα.. ναι, ναι, έτσι. Χώστον πιο μέσα! Ναι, ναι, αααααα!!! Ξέσκισε με την πουτάνα! Γουστάρω πούτσο!

Σου αρέσει πουτανάκι; Τσουλί! Για το μόνο που κάνεις είναι να τρως πούτσους!

-    Ναι πασά μου! Και ο δικός σου είναι ο καλύτερος...

Μετά με πήρε και κάναμε ένα απίστευτο 69! Τέλος κάτσαμε στην πολυθρόνα, εγώ από πάνω του και έχωνα τον πούτσο του μέσα μου. Τον έχωνα δυνατά. Πάνω σε αυτήν την στάση τελειώσαμε.