Με όλο το σόι (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Η ιστορία που θα σας διηγηθώ διαδραματίζεται στην Κυψέλη στο σπίτι του γκόμενου μου.

Είχαμε δώσει ραντεβού εκεί και τελευταία στιγμή μου το ακύρωσε ενώ είχα φτάσει, γιατί του είχε προκύψει ένα meeting. Εγώ επειδή είχα φτάσει εκεί σκέφτηκα να μπω μέσα και να καθίσω για καφέ μαζί με τον πατέρα του και τον θείο του, καθώς μου είχε πει ότι θα ήταν εκεί.

Όπως μιλάγαμε λοιπόν για άσχετα θέματα, η κουβέντα δεν άργησε να πάει και στο σεξ. Εκεί τα αίματα άναψαν και εγώ πρέπει να ομολογήσω ότι είχα ερεθιστεί πολύ. Ήταν δυο πολύ ερωτικοί και γεμάτοι εμπειρίες άντρες. Εγώ άρχισα να κάνω παιχνίδι με τα χείλη και τα μάτια και εκείνοι ανταποκρίνονταν!

Ο θείος του άρχισε να μου σηκώνει την φούστα και να με χαϊδεύει στα μπούτια και ο πατέρας του με γαργάλαγε στο στήθος.

Τους ήθελα και τους δύο και τους ήθελα τώρα! Οι ρώγες μου είχαν γίνει σαν δύο πέτρες και τα χύσια μου είχαν μουσκέψει τα μπούτια μου. Δεν άργησαν να μου βγάλουν την μπλούζα και την φούστα μου και να μείνω μόνο με τις ζαρτιέρες και το στρινγκ, το οποίο μου το έσκισε ο πατέρας του με τα δόντια του.

Άρχισαν να με παίρνουν παρτούζα απ’ τον κώλο και το μουνί χωρίς προφυλακτικό, σάρκα με σάρκα! Ξαφνικά εκείνη τη στιγμή ακούμε ότι μπαίνει κάποιος μες στο σπίτι. Ήταν ο αδερφός του γκόμενου μου, ο οποίος βλέποντας το θέαμα αντί να παγώσει καύλωσε κατευθείαν. Εμείς του χαμογελάσαμε και τον προσκαλέσαμε σ’ αυτή τη γιορτή της ηδονής!

Ρούφαγα το σκληρό καυλί του αδερφού του με μανία και η καύλα μου ήταν απίστευτη! Δεν σταμάταγαν να με γαμάνε από παντού. Με γαμούσαν εναλλάξ. Με είχαν βάλει στα τέσσερα και με χτύπαγαν αλύπητα.

Είχε περάσει περίπου μια ώρα και δεν είχαμε σταματήσει ώσπου ανοίγει πάλι η πόρτα και ήταν ο γκόμενος μου του οποίου τελικά είχε ακυρωθεί το meeting. Με το που είδε αυτή την σκηνή στον καναπέ, πάγωσε και μου είπε:

-    «Με όλο μου το σόι μωρή καριόλα; Θα σε γαμήσω κι εγώ λοιπόν!»

Έβγαλε τη ζώνη του, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και άρχισε να με γαμάει από όπου έβρισκε και να με χτυπάει με τη ζώνη του. Τέτοια καύλα δεν είχα ξανανιώσει στη ζωή μου!

Ο πατέρας του με έχυσε πρώτος μέσα στον κώλο. Ο θείος του με έχυσε μέσα στο μουνί. Ο αδερφός του και εκείνος με έχυσαν ταυτόχρονα στη μούρη.

Αφού τελειώσαμε έφυγα και το παιχνίδι αυτό συνεχίστηκε ακόμη για αρκετό καιρό…