Τηλεφωνικό σεξ (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Με την κοπέλα μου τα είχαμε ήδη ένα χρόνο περίπου και τα πηγαίναμε τέλεια. Μαζί μου ένιωθε απελευθερωμένη γιατί την παρότρυνα να μου διηγείται τις φαντασιώσεις της και τις προηγούμενες εμπειρίες της.

Ανάμεσα στις άλλες μου είχε πει και για τον Σ... με τον οποίο όμως δεν είχαν ολοκληρώσει γιατί ήταν παντρεμένος και οικογενειακός φίλος.

Ένα βράδυ που είμαστε στο κρεβάτι γυμνοί κτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο Σ...

Εγώ μόλις την άκουσα να μιλάει θυμήθηκα κάτι ιστορίες που μου είχε διηγηθεί που του τον έπαιζε και που κάνανε τηλεφωνικό σεξ και αμέσως καύλωσα και άρχισα να τον παίζω. Της έδωσα να καταλάβει ότι ήθελα να κάνει σεξ από το τηλέφωνο μαζί του λέγοντας του ότι είναι μ' έναν γκόμενο και γαμιέται κι έτσι να την πηδάμε και οι δύο, αυτός τηλεφωνικά κι εγώ στην πραγματικότητα.

Αμέσως καύλωσε και άρχισε να του μιλάει πρόστυχα στο τηλέφωνο λέγοντας του ότι είχε έναν πουτσαρά μπροστά της και του έπαιζε τον πούτσο ενώ αυτός της έγλειφε το μουνί. Έβαλε την ανοιχτή ακρόαση και άκουσα τον Σ... να βογκάει και να την βρίζει λέγοντας της:

-    «Ρούφα τον πούτσο μωρή πουτάνα! Γλείψε μου τ’ αρχίδια, πάρτον μωρή μαλάκω, άι γαμήσου καριόλα, ρουφοκαυλέτα, πουτσορουφήχτρα, ψωλοαρπάχτρα!»

Είχα καυλώσει αφόρητα και τότε η πουτάνα του λέει:

-    «Περίμενε λίγο να μου τον χώσει στον κώλο ενώ εσύ με τσιμπουκώνεις...»

Στήθηκε στα τέσσερα και άνοιξε τα κωλομέρια της. Ο τύπος συνέχιζε να τον παίζει και να την βρίζει και όταν άκουσε τα βογκητά της μόλις της τον έχωσα στον κώλο, έπαθε αμόκ. Δεν άντεξα και του φώναξα:

-    «Περίμενε φίλε να την χύσουμε παρέα».

Έτσι κι έγινε. Μετά από λίγο, δεν άντεξα κι εγώ και τελειώσαμε και οι δύο, εγώ μέσα στον κώλο της και ο τύπος από το τηλέφωνο στο πρόσωπο της, φωνάζοντας:

-    «Πάρτα μωρή άρρωστη, πάρτα μωρή πουτάνα!!!»